Gerçek Yüz
nob 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 19 Tem 2007 Mesajlar 742 Tepkime puanı 30 23 Ağu 2009 #2 sitem dolu bir çalışma olmuş
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 23 Ağu 2009 #3 arkadaki yüzünden çok korktum :surprised:
K kopukhasan ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 May 2008 Mesajlar 1,881 Tepkime puanı 17 23 Ağu 2009 #4 nob' Alıntı: sitem dolu bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: arkadaki yüzünden çok korktum :surprised: Genişletmek için tıkla ... bazı insanların gerçek yüzleri korkutucu olabiliyor :emo1:
nob' Alıntı: sitem dolu bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: arkadaki yüzünden çok korktum :surprised: Genişletmek için tıkla ... bazı insanların gerçek yüzleri korkutucu olabiliyor :emo1:
d3niz UI Pilot ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 1,495 Tepkime puanı 32 Web sitesi www.d3niz.com 23 Ağu 2009 #5 Elinize sağlık. Güzel olmuş. Kim o? Biz miyiz?
K kopukhasan ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 May 2008 Mesajlar 1,881 Tepkime puanı 17 23 Ağu 2009 #6 d3niz' Alıntı: Elinize sağlık. Güzel olmuş. Kim o? Biz miyiz? Genişletmek için tıkla ... çok aşağılayıcı bir çalışma bence ben kaldırabilirim diyen üstüne alınsın :tongueout:
d3niz' Alıntı: Elinize sağlık. Güzel olmuş. Kim o? Biz miyiz? Genişletmek için tıkla ... çok aşağılayıcı bir çalışma bence ben kaldırabilirim diyen üstüne alınsın :tongueout:
d3niz UI Pilot ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 1,495 Tepkime puanı 32 Web sitesi www.d3niz.com 23 Ağu 2009 #7 kopukhasan' Alıntı: çok aşağılayıcı bir çalışma bence ben kaldırabilirim diyen üstüne alınsın :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılmasın önceki mesajım. Kesinlikle alınmıyorum. Kaldırabilmekle alakası yok. Benim içim dışım 1 zaten.
kopukhasan' Alıntı: çok aşağılayıcı bir çalışma bence ben kaldırabilirim diyen üstüne alınsın :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılmasın önceki mesajım. Kesinlikle alınmıyorum. Kaldırabilmekle alakası yok. Benim içim dışım 1 zaten.
K kopukhasan ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 May 2008 Mesajlar 1,881 Tepkime puanı 17 23 Ağu 2009 #8 d3niz' Alıntı: Yanlış anlaşılmasın önceki mesajım. Kesinlikle alınmıyorum. Kaldırabilmekle alakası yok. Benim içim dışım 1 zaten. Genişletmek için tıkla ... o zaman sen o kümenin dışında kalıyorsun bunu başarabilmiş insanların olduğunu görmek umut verici :angel:
d3niz' Alıntı: Yanlış anlaşılmasın önceki mesajım. Kesinlikle alınmıyorum. Kaldırabilmekle alakası yok. Benim içim dışım 1 zaten. Genişletmek için tıkla ... o zaman sen o kümenin dışında kalıyorsun bunu başarabilmiş insanların olduğunu görmek umut verici :angel: