Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gittikçe incelen çizgileri nasıl elde ederim?

stormturk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşımın ricası üzerine mezuniyet hatırası olan kravatlarının üzerine basılması için bir logo tasarlıyorum. Logo'da bir bina ve binadan yükseler ışıklar var. Baskıya götürdüklerinde adam siyahın tonları yer aldığı için basamayacağını söylemiş. Onun yerine gittikçe incelen çizgiler yapmasını tavsiye etmiş. Ben tatmin olmadım açıkçası illa ki bir çözümü vardır ama arkadaşımı da kırmak istemediğim için o şekilde yapmaya çalışıyorum şu anda.

pngqp.png

Fotoğrafı ekledim, yapmak istediğim siyahın en koyu olduğu yerden kalın çizgilerle başlamak ve çizgileri gittikçe incelterek benzer bir görünümü yakalamak. Bunu nasıl sağlayabilirim bir fikri olan var mı?

Benzer konular

stormturk

🌱Yeni Üye🌱
Zaten koyduğum fotoğraf da mask kullanılmış hali. Ben çizginin incelmesini istemiyorum, 5 tane çizgi düşünün alt alta, gittikçe kalınlaşıyorlar. Böylece bi nevi fade-out efekti görünümü yakalamaya çalışıyorum.

stormturk

🌱Yeni Üye🌱
Bakın sanırım tam anlatamadım, çizgiler kesinlikle şeffaflaşmamalı çünkü baskıdaki adam sadece siyah tonda istiyormuş resmi. Bu kısımları makine gri algılar basmaz diyormuş. O yüzden çizgileri gittikçe şeffaflaştırmak değil gittikçe inceltmek istiyorum.

stormturk

🌱Yeni Üye🌱
Maalesef Pınar hanım, o tarz için zaten brushsetler var elimde. Bakın bu tarz bir şey istiyorum, çizgilerin gittikçe inceldiği, ben bunu paintte yaptım, daha çok çizginin yer aldığı daha kaliteli bir şey elde etmek istiyorum:
cizgiler.png

denkesi

🌱Yeni Üye🌱
sanırım bunu cevabını bulamıyoruz? çünkü tam şuan bunu bulmaya çok ihtiyaacım var.

mervec33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim açılmıyor tekrar paylaşabilirmisiniz

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
etli bir font seçin üst treyle çizin,
kalınlığını puntoya değer vererek belirleyin
kopyalayarak klavye oklarıyla bi alta alın punto değerini büyülterek çizgiyi gerektiği kadar kalınlaştırın bu işlemi yeteri kadar devam ettirin ata doğru incelen çizgiler elde edeceksiniz gerekirse video yapabilirim

Son düzenleme: