Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tür işlere daha önce hiç girmedim.olay sadece bi kızın üstüne kıyafet oturtup gardolaba atmak mı yoksa içerğinde incelikler varmı.yada işi verenle aranızdaki irtibat nedir.soru sorucam ne sorucagımı bile bilmiyorum.kısacası bilgilendirirsen ve bunu özetlersen sevinirim.. ve emeğinde sağlık..
teşekkür ederim arkadaşlar..Tıa sorularına kısaca cevap vereyim
Benden sadece farklı tenlerde karakter çizmem istendi.Bunlara uygun dudak renkleride yaptım.Çeşitli sayılarda ayakkabı,çanta,gece elbisesi vb çizdim.Daha sonra flash ortamında oyun haline getirilecek.
elinize sağlık gerçekten harika bi çalışma olmuş.ben şunu merak ettim,karekterleri kendinizmi yarattınız,öncelikle karakalem çalışması fln yapıp daha sonra programdamı çizdiniz?
elinize sağlık gerçekten harika bi çalışma olmuş.ben şunu merak ettim,karekterleri kendinizmi yarattınız,öncelikle karakalem çalışması fln yapıp daha sonra programdamı çizdiniz?
teşekkürler seliyyykarakterleri uc logic grafik tablette çizdim.Kağıt üzerinde herhangi bir taslak çalışması yapmadım.İllustrator programında zoom ayarını büyüterek tablet kalemiyle çizdim.