Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar firma bir matematik geometri kurs merkezi. İsimini niye danışmanlık seçtirkleri konusunda bilgim yok. Çalışma tamamen logo vs. dahil olmak üzere bana ait tir. Yorumlarınızı bekliyorum.

mgdanmanlk1.jpg

Benzer konular

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo üzerinde biraz daha çalışmalısın çok basit olmuş ama dosya tasarımı çok güzel

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışman güzel ama cepli dosyada yazılar çok büyük olmuş sanki birazdaha kibar olabilir :)

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
- antetliye logoyu transparent şekilde zemine yerleştirmen antetlini hem daha dolgun hem daha yakışıklı gösterirdi diye düşünüyorum... ve ikincisi adres telefon web gibi bilgileride antetliye katmak yararlı olur diye düşünüyorum.
- dosyaya isim ve cep telefonu yazmak... heleki zort diye ön kapağa yazmak bana şık gelmiyor açıkcası.. dosyanın arkasına alt orta kısmına kurumun adını ünvanını once adre sonra telefon ve daha sonra ıse maıl ve web adresını yazman daha şık olur gibime geldi...
- kartvizitte isim yazıyor numara yazıyor ama kartvizitin amacı burada sapmıs gıbı...
biri bana bu kartviziti verse hiçbi bilgi sahibi olamam acıkcası. ne adres var. ne kurumun unvanı var nede adı gecen sahsın kım oldugu bılgısı....
basarılar...