Çalışmanızı biraz daha ufak yükleyebilirmisiniz

Biraz büyük olmuş zor açılıyor.

Şaka bir yana çalışmanızı çok ufak eklemişsiniz.Detaylar gözükmüyor,tekrar yüklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
üstüne tıklayıp büyültmek aklınıza gelmedi yani.. ?
İlk logo sanırım en içlerinden en iyisi.. g yi illaki evle birleştirmelimiziniz gibi bir soru yöneltmek istedim sanki birleşmese ve gökçe yazısı evin içinden çıksa göze daha hoş gelirmiş gibi geldi.. bunun için evin altını boş bıraksanız yeterli olucaktır yani g ye uzanan tüm çizgiyi silin aşağıya dogru bitsin ev .. tabi denemek lazım.. bunun dışında emlak yazısını daha etkili kılabilmek adına siyah yazmanızı ve ç nin kuyruguna gelecek şekilde büyütmenizi tavsiye ederim..
2. logoysa sanki yarım gibi.. üstüne gidilirse daha iyi sonuçlar alınabilir ancak çokta uğraşılmamış gibi gözüküyor.. gökçe yazısındaki espas hataları var .. bunun dışında yazının espaslarının fazla olmasından kaynaklanan bi kopukluk var logoda ve siyah şeridin kırmızı çatının içinde orantısız bir şekilde küt diye bitmesi rahatsız ediyor gözü.. belki siyah şerit kırmızı çatının sol köşesiyle aynı şekilde bitse ve sol köşenin dışında biraz boşluk bırakılsa.. çok daha hoş olabilir sanırım.. ve birde.. acaba bütün bu düzeltmelerin üstüne emlak yazısının kırmızı yazılması logoyu daha çok toparlaya bilir mi diye düşünüyorum.. olabilir.. ama belkide siyah arka planı atıp gökça yazısını siyah emlak yazısını kırmızı deneyip çatıyı biraz daha yazıyla bütünleştirirseniz daha hoş bir çalışma çıkabilir belki..
Logolarda ortak harf kullanımını ve logotype yazısının kendi içinde boyut değişrmetsini dogru bulmuyorum.. bu yüzden
son iki seçeneği eliyordum ancak benim kendi düşüncelerim dışında altaki her iki logodada fontun ,ince uzun kullanılması emlak yazısını bile logonun küçülmesi durumunda yok edicektir ki.. siyahtaki kırmızı çatıyı düşünemezken.. yeşildeki evlerin sadece noktalar haline dönüşücek olması logoyu anlamsız kılıcaktır. Bu yüzden tekrar son ikiyi elemenizi tavsiye ederim..