Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Google Animasyonlu Anasayfa yapıyor!

hengame

<google>:)</google>
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Google, klasik sade anasayfasının yerine animasyonlu giriş sayfası koydu. Şimdilik sadece Kore için yapılan animasyonlu sayfada, linklerin üzerine gelince hoş animasyonlar çıkıyor. Sayfada eskisinden daha çok resim yer almasına rağmen açılışı halen eskisi kadar hızlı.

LİNK; https://www.google.co.kr/ig?sp=korea&hl=ko

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler güzel bir bilgi daha önce okumuştum bu haberi ama sayfayı görememiştim :)

VolkanTEKiN

&#9835;&#9834;&#9834; &#9835;&#9834;&#9834; &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Googlenin diğer ürünlerinide düşünecek olursak aslında dahaçok kitleye duyurmakadına yapmış olduğu bu tasarım bence çok daha mantıklı. Bana soracak olursanız sadeliği çok güzel ve kullanışlıydı ama bu şekildedaha çok kitleye ulaşacağı kesin. Yakında o sayfanın tümünü google ürünleriyle dolu görürsek kimse şaşırmasın :)

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böylelikle merak ettiğim bir sorununda cevabını almış oldum; kore versiyonundan birşey aratın sonra bizim tr google dan aratın farklı şeyler buluyor.. ben resim olarak arattım farklı çıktı metindede aynısını yaparmı bilemem.. denemesi bedava hemde hiç para vermeden :D tasarıma gelincede bence çok hoş olmuş bir iki değişiklik bile göze çok farklı geliyor..

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir düşünce

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bakalım Türkiye'ye ne zaman gelecek :)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok sekil olmuş gayet hoş...sitelerin üst köselerine menü olarak kullanılabilir aslında ...paylaşım için tskler

not:Türkçemize şükredelim köreceyi gördükten sonra:D:D

marmot1000

🌱Yeni Üye🌱
allahtan hızlı açılıyo 5 dakka oldu daha bi numara yok. Bide yavas açılsa napardık bilmem :D

fantastic

🌱Yeni Üye🌱
Size özel google script

Evt arkadaşlar busistemi bede duymuştum hareketli menüler fln yabancı bir sitede görmüştüm https://www.gramik.pl adlı sitede bir örneği vardı ama Tr değildi vede sadeydi scripti buldum ve biraz değiştirerek Hem Tr hemde ek butonlar ve linkler ekledim resim aşağıdadır.

free hostta kurduğum demoyu görmek için >Tıklayın<

googlek.jpg

vereceğim bu kodları direkt kendi sitenizde yayınlayabilir site içinden arama yaptırabilir. isterseniz ana sayfanız yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evt arkadaşlar busistemi bede duymuştum hareketli menüler fln yabancı bir sitede görmüştüm https://www.gramik.pl adlı sitede bir örneği vardı ama Tr değildi vede sadeydi scripti buldum ve biraz değiştirerek Hem Tr hemde ek butonlar ve linkler ekledim resim aşağıdadır.

free hostta kurduğum demoyu görmek için >Tıklayın<

googlek.jpg

vereceğim bu kodları direkt kendi sitenizde yayınlayabilir site içinden arama yaptırabilir. isterseniz ana sayfanız yaptırabilirsiniz.

Warez ajax script ini burda dağıtıyorsun .... Bu forumda warez yapılmaz lütfen kuralları okuyun..

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
konu 2007 de açılmış ama hala googlede tık yok demekki bu yeniliği tr kullanıcıları göremeyecek.Ama hoş olmuş

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:D:D Google tasarım konusunda yavaş ilerliyor. Tasarımını sık aralıklarla değiştirmiyor. Bence gerek de yok. Yani hareketli değil diye kafasına takan var mı? :D Google'da neden yorum yazamıyorum diye üzülen var mı? :D:D