Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Google Temalı Kartvizit Çalışmam (Yorum Lütfen)

GrafiHacker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yeni kartvizit çalışmam hakkında yorumlarınızı beklerim.
isimin yazdığı ve alttaki yazının karakteri yahoo nun yazı karakteridir. yorumlarınıza dayanarak baskıya alacağım kartı. Teşekkürler.
(Olumsuz eleştiler için sebebinide belirtirseniz ona göre düzenleme yapacağım)

googlep.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk yorum benden olsun. Bu iş kesime gidince çok şekilsiz olcak. Yazılar yarıdan gitcek alttaki iconlarda öyle. Karışık olmuş. Kartvizit değil de sanki broşür gibi:D

GrafiHacker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk yorum benden olsun. Bu iş kesime gidince çok şekilsiz olcak. Yazılar yarıdan gitcek alttaki iconlarda öyle. Karışık olmuş. Kartvizit değil de sanki broşür gibi:D

uyarıların için teşekkürler kardeşim. eksikleri düzelttim..

googleson.jpg

sssizciglik

🌱Yeni Üye🌱
daha önceden yapılmış çalışmalardan uzak olup yaratıcı olalım.

Spawned

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kart içersindeki objeler çok sıkışık duruyor bişeyler eksiltebilirseniz daha iç açıcı olur sanırım, sıradışı tasarımlar her zaman değerlidir :) iyi çalışmalar.

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Karvizit olarak cok kötü durur. Bu gün 1000 adet basılan kartvizitimde 12 puntoyla yazdığım bir yazı neredeyse hiç okunmuyordu gerisini sen düşün

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Google temalı kartvizit çalışmam değilde, kartvizit temalı google çalışmam, deseydin daha iyi olurdu :)

Logoyu biraz daha ön plana çıkarmalısın..

GrafiHacker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha önceden yapılmış çalışmalardan uzak olup yaratıcı olalım.

kardeş daha önceden böyle bi kartvizit hiç görmedim.
BİRDE 3. MESAJDA YÜKLEDİĞİM ÇALIŞMAYI BASTIRDIM. O DAHA SADE. ÇOKTA HOŞ OLDU. ELİNE HER ALANIN HOŞUNA GİDİYOR VE DİREK "FARKLI OLMUŞ" DİYOR. BASTIRDIĞIM YERDE KARTVİZİT ARŞİVİNE ALDI BU ÇALIŞMAMI =) YORUMLAR İÇİN TŞK.:rofl:

ikerson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok karışık ve dolu olmuş, google alt butonları gereksiz bence kafa karıştırıcı.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Mükemmel olmuş tebrik ederim ilk yaptığınız kartvizit daha hoş olmuşmuş ama ikinci çalışmanızda güzel yaratıcılığınıza ve yazı karakter diziliminize hayran kaldığımı söylemek isterim müthiş müthiş müthiş hayran kalmamak elde değil tebrikler.

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ya bilmiyorum bence okunurluğu düşük olmuş. Kartviziti sen tasarladığın için herşeyin yerini gözün seçiyor fakat başkası eline ilk aldığında kolayca okuyamayacaktır.