Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

graffiti harikaları..

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
wwwonlinerws013qf7.jpg

wwwonlinerws023vt0.jpg

wwwonlinerws033yg3.jpg

wwwonlinerws043pq6.jpg

wwwonlinerws052cd3.jpg

wwwonlinerws062pc2.jpg

wwwonlinerws072rw2.jpg

wwwonlinerws082vl0.jpg

wwwonlinerws092dj4.jpg

wwwonlinerws102iy1.jpg

wwwonlinerws112ak6.jpg

wwwonlinerws122zf4.jpg

wwwonlinerws131qi1.jpg

sokaklarda bu işi iyi yapıyorlar :D

Benzer konular

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
bi aralar bende yapıyordum en son güzelyalı köprüsüne kalp resmi çizip ece seni seviyorum yazıyordumki enseme iki tane jop gelince kendimi köprünün diger tarafında bulmuştum :D artık yazmıyorum

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Vay be:)...
Güzel paylaşım teşekkürler she...

mewta_zk

🌱Yeni Üye🌱
adamlar grafý aþmýþ
tiryakilik aslýnda bu dumansýz sigara gibi xD
türkiyedede çok salam writerlar war ama bu tip çalýþmalar yapmalarý çok zor
graffiti bzm ülkemizde terslenen bi sanat ama yawaþ yawaþ hoþ görülüyo ve geliþio

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
adamlar grafý aþmýþ
tiryakilik aslýnda bu dumansýz sigara gibi xD
türkiyedede çok salam writerlar war ama bu tip çalýþmalar yapmalarý çok zor
graffiti bzm ülkemizde terslenen bi sanat ama yawaþ yawaþ hoþ görülüyo ve geliþio

grafiti bizim ülkemizde terslenen bir iş değil. ayrıca grafiti bir sanat da değil.

Stenia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili shedesign graffiti bir nevi sokak sanatıdır.hiphop müzik kültürüne ait olup hiphop ın görünen yüzüdür.mewta_zk arkadaşımıza göre ülkemizde terslenen birşeyden kasıt; yasal olmadıgıdır.cünkü ülkemizde kamu malına yada özel mülke zarar vermek yüzünden para ve hapis cezasına kadar sonuc dogurabiliyor.

en son bu yıl içinde yanılmıyorsam 24 mayısta eski galata köprüsünde; istanbul büyükşehir belediyesi gençlik meclisinin destekleriyle bir graffity show düzenlendi.bu tür bi etkinlik ne yaıkki ülkemizde ilk defa karşımıza cıktı.Umarım son olmaz.vede tekrar yine graffiti adına; ortaköyde milliyet gazetesinin "yaz duvara" adlı projesiyle kiralanan büyük bi duvarda writterlar cok rahat graffity de yapabildiler tag de..

bizim writterlarda da iyi iş var:) eğer ki merak eden varsa konu altında belirtsin ben 24 agustostaki bu showun resimlerini yani; meeting of allstars 2008 resimlerini paylaşabilirim.

iyi eğlenceler

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
sevgili shedesign graffiti bir nevi sokak sanatıdır.hiphop müzik kültürüne ait olup hiphop ın görünen yüzüdür.mewta_zk arkadaşımıza göre ülkemizde terslenen birşeyden kasıt; yasal olmadıgıdır.cünkü ülkemizde kamu malına yada özel mülke zarar vermek yüzünden para ve hapis cezasına kadar sonuc dogurabiliyor.

en son bu yıl içinde yanılmıyorsam 24 mayısta eski galata köprüsünde; istanbul büyükşehir belediyesi gençlik meclisinin destekleriyle bir graffity show düzenlendi.bu tür bi etkinlik ne yaıkki ülkemizde ilk defa karşımıza cıktı.Umarım son olmaz.vede tekrar yine graffiti adına; ortaköyde milliyet gazetesinin "yaz duvara" adlı projesiyle kiralanan büyük bi duvarda writterlar cok rahat graffity de yapabildiler tag de..

bizim writterlarda da iyi iş var:) eğer ki merak eden varsa konu altında belirtsin ben 24 agustostaki bu showun resimlerini yani; meeting of allstars 2008 resimlerini paylaşabilirim.

iyi eğlenceler

konuma vermiş olduğun katkıdan ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz

iyi eğlenceler

buluşmalardan ilki geçen sene ankarada gerçekleşti. batıkentte bir okulda ;)

güzel resimler ;)

bir kez bu deneyimi yaşadım. zor olduğu kadar eğlenceli de. tabi ki baskın yemezseniz. blue jean dergisinde türkiye'de yapılmış graffity'ler yayınlanıyor her ay. bilginize..

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yine mi siz ya :D

Sayın she yaptığınız paylaşımları beğeniyle takip ediyorum....
Varlığınız grafikerler.net sitesine renk veriyor iyiki varsınız....

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bizim ülkemizde graffiti ALİ AYŞE KALP RESMİ veya KIRIKÇI ÇIKIKÇI ve hatta BEL FITIĞI ndan öteye gidemiyor. Ha bir de siyasi parti isimleri :) acı bu aslında çok acı!

murat-atasoy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.murattasarim.com
öncelikle herkeze merhabalar.ben 10 yıldır türkiyede graffiti yapıyorum.tag im bye-reel ama graffiti yaparken bye ismin kullanırım.tanışma kısmını gecelim.simdi konumuz graffiti.türkiyede graffiti neden yavaş gidiyor.1 tr bu sokak sanatı ile geç tanıştı.2.boya .yani trde boya scalası olarak çokk ısıtlıydı mesela mavi renginin 2 tonu var.ama yurt dısında sırf grafiticiler için yapılan boya markaları var onlarda ise mavinin 20 tonu var çok küçük bi mantıkla onların nasıl biizm nasıl gerçekci resimler yapabilcemizi düşünün :)son 2 sene içinde MTN - Montana - belton ve sonoalrak Sabotaz isimli sadece graffiti için üretilen boyalar yasal oalrak trye geliyo.simi ne oldu imkan kısmı kalktı artık iş blegi iyi olana kaldı ;) bu arada ben ve arkadaslarım birçok yazılı ve görsel basında yayınlarımız çıktı.güngören belediyesi bizim sponsorumuz oldu ve onların sayesinde graffitiyi duyurduk.meeting olayına gelince ilk defa 2006 yılında yine güngören belediyesinin katkılarıyla oldu.ardından taximde trtnin orada baskabi festival ve enson oalrak meetingin devamı 2008 oldu ve 2009 yılındada devamı olacak.yani anlıcanız üzere türkiyede bu iş 15 yıl gibi mazisi var ama dünyada 70 yılların sonlarında başladı sizce kimdaha güzel yapar ;) ve sunuda sölim yurt dısında birçok türk writer var ve onalarda bu aralar istanbula geliz bizlerle boyuyolar.türkiyede 15 yasındaki çocuk graffiti yapıyo ve haliyle boya parası bulamıyo ama avrupada 25 ile 35 arasında degişiyo yasları bu sekilde maddi engele takılmıyolar.aslında bu konu üzerine uzun bi makale yazılabilir.:) oyüzden bu kadarı yeterli bi açıklama olur sanırım.bi sorusu olan arkadaslarada yardımcı olmak isterim.herkeze iyi aksamlar kolay gelsin...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzeller hayranlıkla inceledim teşekkürler she...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
öncelikle herkeze merhabalar.ben 10 yıldır türkiyede graffiti yapıyorum.tag im bye-reel ama graffiti yaparken bye ismin kullanırım.tanışma kısmını gecelim.simdi konumuz graffiti.türkiyede graffiti neden yavaş gidiyor.1 tr bu sokak sanatı ile geç tanıştı.2.boya .yani trde boya scalası olarak çokk ısıtlıydı mesela mavi renginin 2 tonu var.ama yurt dısında sırf grafiticiler için yapılan boya markaları var onlarda ise mavinin 20 tonu var çok küçük bi mantıkla onların nasıl biizm nasıl gerçekci resimler yapabilcemizi düşünün :)son 2 sene içinde MTN - Montana - belton ve sonoalrak Sabotaz isimli sadece graffiti için üretilen boyalar yasal oalrak trye geliyo.simi ne oldu imkan kısmı kalktı artık iş blegi iyi olana kaldı ;) bu arada ben ve arkadaslarım birçok yazılı ve görsel basında yayınlarımız çıktı.güngören belediyesi bizim sponsorumuz oldu ve onların sayesinde graffitiyi duyurduk.meeting olayına gelince ilk defa 2006 yılında yine güngören belediyesinin katkılarıyla oldu.ardından taximde trtnin orada baskabi festival ve enson oalrak meetingin devamı 2008 oldu ve 2009 yılındada devamı olacak.yani anlıcanız üzere türkiyede bu iş 15 yıl gibi mazisi var ama dünyada 70 yılların sonlarında başladı sizce kimdaha güzel yapar ;) ve sunuda sölim yurt dısında birçok türk writer var ve onalarda bu aralar istanbula geliz bizlerle boyuyolar.türkiyede 15 yasındaki çocuk graffiti yapıyo ve haliyle boya parası bulamıyo ama avrupada 25 ile 35 arasında degişiyo yasları bu sekilde maddi engele takılmıyolar.aslında bu konu üzerine uzun bi makale yazılabilir.:) oyüzden bu kadarı yeterli bi açıklama olur sanırım.bi sorusu olan arkadaslarada yardımcı olmak isterim.herkeze iyi aksamlar kolay gelsin...

bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.
umarım bır gun türkiye de sizin gönlünüzdeki yere ulaşır ve özgürce yaparsınız graffitilerinizi :D

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Harikalar yaa! Ben de odama yapmak isterdim ama o yetenek yok. :D Biri bana yaparsa bakarak yapabiliirim o yetenek var allahtan. :D :mutluluk: