Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Dersi Ödevim için Afiş Çalışmam!..

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
Meslek Lisesi son sınıf öğrencisiyim.Grafik dersi ödevim için yaptığım afiş çalışması hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilir miyim?

afiskopya.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet resminiz görünüyor.
*Erken yazısında kullandığınız olay güzel gerçekten. Aynı yerde bi problem var ama. Kaleme göre el çok küçük kalmış.
*Karga...ile başlayan cümlenin yerini, rengini ve fontunu değiştirebilirsiniz.
*Okul isminin rengi uyumsuz itici görünüyor, göze batıyor. Rengini değişebilirsiniz.
*Alttaki 8 dklık farkı sen yarat resimle birleşik sanırım. Afişle alakasız gibi görünüyor. Onu da silerseniz..
Emeğinize sağlık.

akayacan

🌱Yeni Üye🌱
saat de olmamış sankı kendı fıkrım resım yerıne kendı çizdiğin bir saat olsa daha guzel olur

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler gul_love
aslında 8dkklık farkı sen yarat istanbul sülieti ile birleşik değil ayrı bir resim ve tamamen bana ait olan bir resimdir ve bir spor markasının solganından esinlenerk yapılmış bir çalışma ve 7 çok erken ise 8 daha iyi anlamında kullandım ama genede teşekkür ederim ;)

teşekkürler akayacan düşüncelerinizi paylaştıgınız için ;)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Amator olduğu çok belli fakat yine de amatore gore güzel olmus ama daha çok çalısman gerek çooook

hhatay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıların gölgelendirmesi olmamış...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık. adı üzerinde ÖĞRENCİsin ve öğreneceğin çok şey var tabiki. bunlara örnek afişleri inceleyerekbaşlamalısın ilkolarak.

karga dışkısını.... cümlesinde çok anlamsızca yerlerden keserek okuma zorluğu yaratmışsın ki önemli olan afişin verdiği mesajdır bunu daha okunaklı bir şekilde yapmalısın.

karga dışkısını.. ve okulun adını içerek metinlerdeki gölgelendirme, font ve renk seçimin çok yalnış afişe uyumlu bir renk, çalışmaya uyumlu birfont ve gölelendirmeleri düzeltmelisin.

alt kısımdaki İstanbul silueti düşük kalitede bir resim daha iyisini bulabilirsin eminim, ayrıca basılmış yanlardan onun ölçülerinide orantılı olarak ayarlamalısın.

8 dakkalık fark sen yarat! değil 8 dakikalık fark sen yarat olmalı Türkçe'ye dikkat lütfen.

ayrıca bu cumledeki ifade etmek istediğin şeyi anlayamadım.

saatin yanındaki kalem tutan el gül_love nin de soylediği gibi çokorantısız çok daha iyi görseller var, araştırmalısın.

afişin üst kısmı ile alt kısmı arassında konsept farklılığı var buna da biraz dikkat etmelisin..

başarılar diliyorum. iyi çalışmalar.

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim sayın art-izz.sölediklerinizin hepsini dikkate alacağım ;)