emeğine sağlık. adı üzerinde ÖĞRENCİsin ve öğreneceğin çok şey var tabiki. bunlara örnek afişleri inceleyerekbaşlamalısın ilkolarak.
karga dışkısını.... cümlesinde çok anlamsızca yerlerden keserek okuma zorluğu yaratmışsın ki önemli olan afişin verdiği mesajdır bunu daha okunaklı bir şekilde yapmalısın.
karga dışkısını.. ve okulun adını içerek metinlerdeki gölgelendirme, font ve renk seçimin çok yalnış afişe uyumlu bir renk, çalışmaya uyumlu birfont ve gölelendirmeleri düzeltmelisin.
alt kısımdaki İstanbul silueti düşük kalitede bir resim daha iyisini bulabilirsin eminim, ayrıca basılmış yanlardan onun ölçülerinide orantılı olarak ayarlamalısın.
8 dakkalık fark sen yarat! değil 8 dakikalık fark sen yarat olmalı Türkçe'ye dikkat lütfen.
ayrıca bu cumledeki ifade etmek istediğin şeyi anlayamadım.
saatin yanındaki kalem tutan el gül_love nin de soylediği gibi çokorantısız çok daha iyi görseller var, araştırmalısın.
afişin üst kısmı ile alt kısmı arassında konsept farklılığı var buna da biraz dikkat etmelisin..
başarılar diliyorum. iyi çalışmalar.