Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik okumak istiyorum.

_NoKTa_

🌱Yeni Üye🌱
ben düz lise mezunuyum ve yetenekle sınava girebilmem için resim dersleri almam lazım onun yerine 2 yıllık tercih yapsam zorlanırmıyım yaratıcılığıma güveniyorum ama kağıda dökerken biraz zorlanıyorum..okulda kendimi dahada geliştirebillrim diye düşünüyorum elle çizim yapamadığım için eksiklik yaşarmıyım...
tercih yapıcam ve yardımlarınızı bekliyorum:sadsmile:

yeliz236

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben grafik ve fotoğraf bölümü lise son öğrencisiyim ve kısmetse belirlediğim hedef olarak 4 yıllık bi üniversite olsun istiyorum eğer yeteneğin varsa ve kendine güveniyorsan bence 4 yıllık tercih etmelisin.Ama yetenek sınavlarına hazırsan.neticede çok zorlu bir sınav.İlerisi içinde 4 yıllık kesinlikle.bi art director olarak çalışmak var bide normal bi grafiker tercih senin elinde ama ne seçersen seç umarım senin için hayırlısı olur :) teşekkürler

_NoKTa_

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim ama işte kağıda dökmekte zorluk yaşıyorum ben yani 2 yıllık üni de bunun sıkıntısını yaşar mıyım kafamı karıştıran konu bu

_NoKTa_

🌱Yeni Üye🌱
ya yardımcı olcak 2 yıllık grafik okuyan kimse yok mu :(

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Grafik Tasarım, çizebilme yeteneği gerektiren bir bölümdür. Grafiker olmak için, böylesi bir yetenege sahip olamanız gerekiyor. İki yada dört hedef grafiker olmaksa, desen çizmeye zaman kaybetmeden hemen başlayın. derim...
Okula girerken hadi şansınız vardı diyelim, iş hayatına atıldınızda ne olacak?

_NoKTa_

🌱Yeni Üye🌱
okul hayatı zorlu mu geçer diyosunuz yani :s

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar okula çizimi ÖĞRENMEK için gideceksiniz.o yüzden korkmadan sınavlarına girin ve kazanın o korku yüzünden kimler bu işi ıskaladı bir bilseniz.yaratıcılığın 4 yılla veya 2 yılla alkası yoktur kariyer yapmak istiyorsanız 4 yıllık okursunuz yok grafikerlikse derdiniz 2 yıllıkta da iyi şeyler öğrenebilirsiniz.Arkadaşlar bir de şu ayrımı mutlaka yapın üniversiteyle lise arasında şu önemli fark var üniversite de siz hocalardan bir şey alırsınız lise de ise hocalar size verir.hadi girin sınava eğer istiyorsanız alırsınız başarılar...:)