Neden grafik tasarım istediğini, şimdisini değil bundan 10 15 sene sonra grafik tasarımda ben ne yapabilirim yada nerede olurum diyerek düşünüp yola çıkman lazım. Bu yadsınamaz bir yetenek ve hayal gücü işidir. Program öğrenip iki kare çizim içini boyama işi değildir. Bu yüzden tüm olumsuzlukları düşünerekten yola çıkmalısın. Üniversitede alt yapısı olanlar senden 1-0 önde başlarlar fakat kendinde azim, istek, özveri görüyorsan 1-1 olmaman için hiçbir neden yok.
Şimdiden başarılar dilerim.[/QU
cevapladığınız için teşekkürler ailevi nedenlerden dolayı düz lise okudum ve resim alt yapım az cok graffiti ile ilgilenmemden dolayı var yani cizebiliyorum ama program eğitimim yok o yüzdende kazanırsam eyer bu bana bir sıkıntı yaratarımı ve duyduğuma göre alımlarda önelik meslek lisesi mezunlarınaymış doğrumu acaba ???
Bizim değil senin ne istediğin önemli. Ne iş yapmak istiyorsun? Gerçekten bu işi yapmak istiyormusun?Yapabildiklerinle ve isteklerin eşit orantılıysa hiç düşünme yap ama biraz tereddüt içerisindeysen sağlam düşün hayatının kararını ver. Bol şanslar.
4 yıllık Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'ne çoğunlukla düz lise mezunları başvurmaktadır zaten. Yapmanız gereken yetenek sınavına hazırlanmak. Bunun için de güzel sanatlara hazırlık kursuna gitmelisiniz.
Mimar sinan, Eskişehir Anadolu ilk aklıma gelenler.