Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik tablet alımı konusunda yardım

azizcarman

🌱Yeni Üye🌱
grafik tablet almayı planlıyorum kafamdaki model wacom intuos 5 m touch profesyonel biri olmama rağmen ileriye dayalı olarak bu ürünü seçtim 27" imac kullanıcısıyım tabletin boyutu sizce yeterlimidir

bir başka sormam gereken bir soruda ben genelde aldığım ürünleri temiz kullanmak isterim çizilme vs onlara karşı kalemin sürtülmesinden dolayı tablet çiziliyormuş bunun önüne geçmek için telefon ekranlarına yapıştırılan mat kaplamadan yapıştırırsam bir sıkıntı yaşarmıyım acaba

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Grafik tabletlerin üzerine Tablet bilgisayarlarının ekranlarını korumak için kullanılan cinsten kaplarsanız büyük olasılık sorun olmaz tabletler manyetik sistemle çalıştığı için araya kağıt veya kitap kapağı gibi kağıt konulup üzerinden geçerken de sorunsuz çalışabiliyorlar.

Tabletin kaleminin ucunun çizerken yüzeyde sorunsuzca kayması için yansıma engelleyici mat tip koruyucuları deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten tüm marka ve model tabletleri yanyana dizerek teknik olarak kıyaslayabilirsiniz. Satınalmadan önce faydalı olabilir

TeknoBiyotik: Grafik Tablet - Çevre Birimleri

azizcarman

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler şuan beni tek endişelendiren birinin bana ekranın çok büyük olduğu için small sana yetersiz demesiydi onu hala bir kesinliğe bağlayamadım

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Grafik tabletinizin aktif yüzey alanı kullandığınız ekranın çözünürlüğü ne olursa olsun tam eşlenir yani 1024x768 bir ekranda tabletiniz kaç cm aktif alana sahipse bir ucundan diğer ucuna 1024px genişlikte yol alırsınız.

Elbette ekran çözünürlüğünüz 2048x yyyy gibi yüksek bir çözünürlükse 10cm aktif alanı olan tablette tüm 2048px ekran mesafesini 10cmlik çizgiyle aldığınızdan çok detaylı çalışacaksanız sık sık zoom yapmanız gerekir.

Zoom in yaparak çalışırsanız küçük bir tabletle bile kolayca çizim yapabilirsiniz hiç sorun olmaz. ama alan büyüdükçe zoom yapmadan daha kolayca detaylı çalışabilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuştur.

Örnek olması açısından UC Logic WP 8060 açıklamasına ve Altay Kalafat'ın yaptığı çizime bakabilirsiniz.
TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz WP8060 A5 Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

azizcarman

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler yorumunuz için alabilirsem medium olmadı small düşünüyorum (touch özelliği olmayan medium daha ucuzmuş )

son bir soru olarak tableti teknobiyotikten almayı planlıyordum ancak daha önce alışveriş yapmadım ama bu sitede bütün herkes ürünleri teknobiyotik üzerinden tanıtıyor bu siteye güvenebilirmiyim acaba

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Teknobiyotik.com UC Logic ve onlarca markanın Distribütörü Akortek Bilişim'in son kullanıcı satış sitesidir .Bu anlamda en kısa sürede ürüne erişebileceğiniz ve destek alabileceğiniz yerdir içiniz rahat olsun.

Android Tablet Bilgisayar hediyeli ankete katılmanızı tavsiye ederim :)
TeknoBiyotik | Facebook