Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

:( grafik tablet önerin lütfen.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selam arkadaşlar. Ben grafik tablet almak istiyorum. Photoshop, freehand, corel ve illustrator ve vs. programlarda çizim yapmak istiyorum. Fakat ayıracağım fazla bir bütçem yok. 200 max 250 TL olabilir sanırım. Wacom biraz ilgimi çekti ama hiç tablet kullanmayan biri olarak kararı ben vermek istemedim uzman arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Ayrıca A6 bana çok ufak gibi geliyor. A5 ebatlarında profesyonelce çizim yapacağım bütçemi aşmayacak bir tablet var mı acaba?

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar kaç kişi bakmış lütfen ama yorum yok lütfen yardımcı olun. Bütçem kısıtlı bu nedenle işime yaramayan bişey alıp kenarda kalmasını istemiyorum o zaman yenisinide alamam.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Öncelikle hangi amaç için kullanacağınızı yazarsanız tavsiye verirken daha faydalı olabilir .

Yapacağınız çizimlerin detay oranlarına göre belkide çok fazla bir bütçeye ihtiyacınız yok .
Sebebe gelince tablet alanı kendini ekran çözünürlüğü ile eşleyerek çalışır bu sayede küçük tabletlerle de tam ekranda çalışabilirsiniz.

A6 -A5 Çizim alanları size dışardan küçük gelebilir ama yapılan bazı örnekler size ilham verebilir ;

dwarf 3 by ~Karayell on deviantART
Neytiri by ~Talipsisman on deviantART

Türkiyede şuanda ençok satan model tüm markalar dahil UC Logic WP8060 ama siz alternatif olarak 5540 veya 4030 gibi bir modelle başlayabilirsiniz böylelikle kaliteli bir mosue fiyatına tablet kullanmaya adım atarsınız .Denemeniz sonucu fazla kullanmak istemediğinize karar veriseniz ( zor ama oldu diyelim :) ekonomik olarak fazla yük altına girmemiş olursunuz.

Tablet ile çalışacağınızdan eminseniz 200 raporlama hızına sahip yeni Hotkey serisinden önerebilirim
Hepsiburada.com : Uc-Logic Lapazz TWHA60 Çift Kalemli Geniş Tip Hot-Key Grafik Tablet (UC-TWHA60) | Bilgisayar

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim yorumunuz için yeni gördüm. wp8060 aldım 3 ay kadar oldu. Tabletimden memnunum tek sıkıntımsa bazen algılamıyor onun için de usb tekrar çıkarıp takmam gerekiyor, o zaman düzeliyor. Henüz çok fazla kullanamadım, kullandığım zamanlarda da boyama ve rotüş için kullandım. Nedense pen tool dan kopamıyorum :D çizimleri onla çizip tablet yardımıyla boyuyorum, yada karakalem çizip öyle boyuyorum. Sanırım başlı başına tabletle yapmak için bol bol pratik lazım.

Son düzenleme:

bodytr

🌱Yeni Üye🌱
Keşke Amerika'dan aalsaydınız, buradaki 300 liralık tabletler orada 50 dolar bile değil ve oradaki 150dolarlık bir tabletin burada kaça satılacağını tahmin edersiniz...

Keşke mesajınızı daha önce görseydim, sizi engelleyip Amerika'dan almanız konusunda yardımcı olurdum.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Keşke Amerika'dan aalsaydınız, buradaki 300 liralık tabletler orada 50 dolar bile değil ve oradaki 150dolarlık bir tabletin burada kaça satılacağını tahmin edersiniz...

Keşke mesajınızı daha önce görseydim, sizi engelleyip Amerika'dan almanız konusunda yardımcı olurdum.

İlk olarak bu tarz şeylerin yurt dışından nasıl alabileceğimi bilmiyorum. Bilsem bana notebook lazım ona bakarım. Gene tablette pek oynamıyor kanımca uygun aldığımı zannediyorum 190 tl 12 taksitle :D Ama siz nasıl alınacağını biliyorsanız tarif edin de alacağımız zaman uygun alalım. Öyle yurt dışında eş dost yok. Bir İngiltere ark. var ordanda nasıl olur bilemem. Birde bilginiz var mı yabancı ülkeden alınan pc leri burada çevirttirmek gerekmiyormuş, kimi kullanılmıyor diyor. Macbook'ların ucuz olduğunu duymuştum yurt dışında ama bağlantı kurmak yol yordam bilmek lazım tabi...

B-RoCK

🌱Yeni Üye🌱
Uc-logic lappaz serisi işini görür fiyatına göre performansı çok iyi pişman olmazsın

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Avrupa ile arada bariz fiyat farkı yoktur ama Amerika'dan getirtebilirseniz en az %30 ucuza mal olur.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Amerikadan getirdiğiniz veya getireceğiniz ürünün 2 yıl garantisinin olmadığını unutmamakta fayda var.

grevs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkürle çok işime yaradı...