Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım sitem

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ukj.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum...Yukarıdaki yazı hareketlidir,butonlar renklidir.(ilk tasarımım)

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı düzelt butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok donuk görünüyor renkler. Sitem diye bahsetmişsin ama pek birşey yok sanki.
Tavsiyem, tasarım örneklerini inceleyerek benzer siteler yapmaya çalışmakla başlaman. Zamanla kendi kafanda kurduğun tasarımları yapmaya başlarsın. Renk seçiminde başlangıç için hazır renk tabletlerini de kullanabilirsin. Arama motoruna color palettes yazarsan sana klavuzluk edebilecek siteleri görebilirsin.
Hevesle devam etmen dileğiyle.
Kolay gelsin.

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok donuk görünüyor renkler. Sitem diye bahsetmişsin ama pek birşey yok sanki.
Tavsiyem, tasarım örneklerini inceleyerek benzer siteler yapmaya çalışmakla başlaman. Zamanla kendi kafanda kurduğun tasarımları yapmaya başlarsın. Renk seçiminde başlangıç için hazır renk tabletlerini de kullanabilirsin. Arama motoruna color palettes yazarsan sana klavuzluk edebilecek siteleri görebilirsin.
Hevesle devam etmen dileğiyle.
Kolay gelsin.
Yorumun için Teşekkürler.Ama dediğim gibi ilk kendi tasarımım olduğu için daha çok acemiyim :D(sadece dış tasarımını ele aldım)

grafikali

🌱Yeni Üye🌱
Bence grafik sitesi olduğu için biraz daha cıvıltılı renkler kullanmalısın,yazıda Cok klasik olmuş.....

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum:rofl: