orhanbolat
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ajans ve Matbaa Grafikeri
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye:
İş deneyimi ve içeriği:
Gazete sayfası hazırladım, Çarşı içi led panolar için animasyon mahiyetinde reklam çalışmalarım oldu, Matbaacılık deneyimim var en azından gestetner ustası ile anlaşabiliyorduk
, Özellikle iç mimarlar ile çalışmalarım oldu, Söve imalatı yapan bir kuruluşa free çalışmalar hazırlıyorum, Bina dış cephe mantolama işi için tasarımlar yaptım, Ayrıca İnsert, kartvizit ve irsaliye gibi işleri zaten yeni başladığımızda yapmaya başlamıştık.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar:
İnternet üzerinde başkalarının yapmış olduğu işlerin linkini vermek bana göre değil düşüncesi ile benimle çalışmayı düşünen firma kendi konseptine uygun tasarım yapıp yapamayacağıma karar vermesi babında benden herhangi bir çalışma isteyebilir.
Kendimi kanıtlamak gibi bir vaziyet içinde değilim sadece çok iyi bildiğim işi yapıyorum
İşle ilgili açıklama:
Ben iş aramıyorum. Emek ve alınteri pazarlaması yapıyorum
E-posta: Corelcini@gmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye:
- Photoshop (Çok iyi)
- corel DRAW (Çok iyi)
- After effect (Çok iyi)
- 3d max (Çok iyi)
- Eos Nakış (Çok iyi)
İş deneyimi ve içeriği:
Gazete sayfası hazırladım, Çarşı içi led panolar için animasyon mahiyetinde reklam çalışmalarım oldu, Matbaacılık deneyimim var en azından gestetner ustası ile anlaşabiliyorduk
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar:
İnternet üzerinde başkalarının yapmış olduğu işlerin linkini vermek bana göre değil düşüncesi ile benimle çalışmayı düşünen firma kendi konseptine uygun tasarım yapıp yapamayacağıma karar vermesi babında benden herhangi bir çalışma isteyebilir.
Kendimi kanıtlamak gibi bir vaziyet içinde değilim sadece çok iyi bildiğim işi yapıyorum
İşle ilgili açıklama:
Ben iş aramıyorum. Emek ve alınteri pazarlaması yapıyorum
E-posta: Corelcini@gmail.com