Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir sürü şey yazmıştım ama baktım, boş laf. hepsini sildim. 2 harfi bile yan yana öyle koyarsın ki bunun adı tasarım olur. yapan da tasarımcı.. Zaten işler kendini belli edecektir. bu işi yapanların bu ünvanı önüne gelene kapatmaya çalışmasını boş ve gereksiz bir çaba olarak düşünüyorum.
Annem pastaya öyle bir şekil verir ki.. o an da tasarımcı olur..
adı üstünde bence, işini en iyi yapandır. Tasarıları herkesçe beğenilen ve hiç bir zaman kendi çalışmalarını beğenmeyip daima daha iyisini yapmaya çalışan kişi benim için tasarımcıdır.
sitede yeniyim bi grafik sanatcısı adayı olarak sunu soylemek istiyorum ki bence tasarımcı demek herkesten farklı olan kendini yaptıgı işlerle belli eden demektir suda bilinmeliki herkes grafiker olabilir ii program bilebilir ama herkes yoktan bişey cıkaramaz bu nedenle herkes tasarımcı olamaz tasarımcı insanların sadece düsüncelerinde var olan imgeleri acıga cıkarandır
Tasarımcı, çevresinde gördüğü, duyduğu, okuduğu, öğrendiği, vs. şeyleri alıgılayıp, anlatmak istediği temayı özgün bir şekilde en büyük kitleye ifade edebilendir.
Mösyö frank ..Ben bir tasarımcıyım 7 yıldır bir fiil tasarım işinde emek verip hayatımı kazanıyorum..Hiç bir zaman keyif içinde çalışmadım.KEyfi yapılan işin mecburiyeti yoktur.Mecburi olmayan hiçbir tasarım para getirmez..Klişe terimlerle tasarımcılık ve gerçek hayat birbirine uyum sağlamaz..v.s.v.s.
Mösyö frank ..Ben bir tasarımcıyım 7 yıldır bir fiil tasarım işinde emek verip hayatımı kazanıyorum..Hiç bir zaman keyif içinde çalışmadım.KEyfi yapılan işin mecburiyeti yoktur.Mecburi olmayan hiçbir tasarım para getirmez..Klişe terimlerle tasarımcılık ve gerçek hayat birbirine uyum sağlamaz..v.s.v.s.