Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik ve web tasarımı eğitimi almak istiyorum

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar tabii ki tüm bilgilere! internet üzerinden erişebilirsiniz. Ama o bilgilerin ne kadarının doğru olduğunu hiç bilmeyen birinin çözmesi sizce de biraz zor değil mi?

10 senedir sektörün içindeyim. Ayırca eğitimlerde veriyorum. Size sadece şu kadar söylemek istiyorum. Elinizin altına "ben bu programı biliyorum" dediğiniz programın öyle yerleri varki işinize yarayacak hiç bir zaman kullanmıyorsunuz...

Bu tür ayrıntılar kurslarda veriliyor. Zaten kurslar sizi hazırlar. Oradan çıkınca "ben grafiker oldum" diyemezsiniz. Ama o yolda büyük adım atmış olursunuz. Eğer gözleriniz ve beyniniz gerçekten bu işi yapmaya yatkınsa programları da öğrendikten sonra işin yarısını bitirmiş olursunuz.

Kursların nasıl olduğu kişilere göre değişir her zaman. Herkesin bir tercihi vardır elbet. Bence araştırıp eğitimlerinin içeriklerine bakmanız gerekiyor. Ona göre kararvermelisiniz...

Mc_Decline

🌱Yeni Üye🌱
MRB KARDEŞİM EĞİTİM İSTİYORSAN HER KONUDA YAZIŞABİLİRİZ

xxxxxxxxxxxxxxx@xxxxxxxxxxxxxxx

Moderatör tarafında düzenlendi:

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar, kişisel düşüncemdir kimseler yanlış anlamasın lütfen ancak bu mesleğin kurs yada eğitim alınarak geliştirildiğinin yada öğrenildiğinin düşüncesinde değilim, aksine yanıma grafikerim sfatıyla gelen her arkadaş bir corel ve photoshop dersi alan her arkadaş kendini üstün kılıyor, bence birşeyleri yapmakla başlayarak e-kitap, video tarzı şeylerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Ben şahsen eğitim tavsiye etmiyorum, biraz yabancı terim ve bazı özel uygulamalar dışında birde programın genel kullanımını öğretiyorlar o kadar, bunu ücret vermeden tamamen araştırma yollarıyla da çözeilirsiniz.

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
şu an bunu düşünemeyecek kadar başka sorunlarımla uğraşıyorum.ama grafik eğitimi almaya karar verirsem bunu en kaliteli şekilde geliştireceğime de emin olabilirsiniz.imkanım olursa okulunu da okuyabilirim.hayatta hiçbirşey için geç değildir.ölene kadar mücadelemiz sürecek çünkü...

grafiker olmayı arzu etmemizin bu mesleğe yıllarını vermiş eğitimli ya da alaylı ustalara saygısızlık olduğu düşüncesinde de değilim.

yine de herkesin görüşüne saygı duyarım...

researcher

🌱Yeni Üye🌱
kurslar programlardan başka birşey öğretmiyor. Zamanın varsa internete kendin öğrenip örnekleri incelemek.

basbil

🌱Yeni Üye🌱
lütfen sakın kursa gitme oraya vereceğin para yerine git bi matbaada 6 ay ücretsiz çalış herseyi yalar yutarsın.
hepsi bir para tuzağı en basit bir cmyk kavramlarını bile açıklamıyorlar.
ben bilge adamdan eğitim hiç. memnun değil,m umarım parana yazık olmaz.

DARKK88

🌱Yeni Üye🌱
bende bakırköy edutımede egitim alıorumm amaa bencede gelmee arkadasımmm farklı subesıne git ş.evler olabilir ama mutlaka egitim almalısınn internetten ne kadar orenebılırısnn ancakk ne yaparsınnn resimlerle küçük oynamalar büyük oynamaka varken ben 3 yıl arastrsımm arastırdımmm egitim şart gercktende konusmak ıstersen yardımcı oluruum

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
her meslekte olduğu gibi eğitim şart ama eğitimden sonra birde tecrübe şart yani eğitimi tamamladıktan sonra diyorsunki (isterse en üst düzeyde öğrenim olsun ) aaa tamam ben bu işi kaptım, fakat çalışma hayatına girdiğinizde ne kadar ek*** olduğunuzun farkına varıyorsunuz, yani eğitim + tecrübe ile bir yerlere ulaşılabilir

sueda

🌱Yeni Üye🌱
Kurslar programlardan başka birşey öğretmiyor diyen arkadaşlar. Sanki ne bekliyoruzki kurslardan. Bize programları öğretmesini değilmi. Bende haziranda bir kursa başlıcam ve farkındayız kursların ne öğrettiğinin. Ama kesinlikle eğitim gerekli. Biz işin eğitimini alalımki tecrübe kazanmaya başlayalım...

koalo

🌱Yeni Üye🌱
yeri burasımı bilmiyorum ama ben web tasarımını kendim öğrenmek istiyorum ve bunun için en uygun domain ve hosting fiyatı nedir?ve html öğrenek gerek diyorsunuz bunlar netteki eiğitici sitelerdne öğrenebilirmiyim *** gibi)

ayrıca photoshop öğrenmeye başladım cs2 portable kurdum ama kaldırıp cs 3 ü kullanmak istiyorum ama cs2 yi kaldıramadım ne başlat ta ne de program ekle kaldırda yok ama bu haliyle cs 2 kullanabiliyorum fakat cs 2 yi kaldırıp cs3 kurmak istiyorum çünkü cs3 hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Kurslar programlardan başka birşey öğretmiyor diyen arkadaşlar. Sanki ne bekliyoruzki kurslardan. Bize programları öğretmesini değilmi. Bende haziranda bir kursa başlıcam ve farkındayız kursların ne öğrettiğinin. Ama kesinlikle eğitim gerekli. Biz işin eğitimini alalımki tecrübe kazanmaya başlayalım...
Kişisel tepkimdir...Sadece program bilgisi grafiker olmaya yetmez...Kurslar kapatılmasın. Grafiker yetiştiriyorum idasından vazgeçsinler. Kursu bitiren insanlar kandırılmış oluyor. Çünkü grafiker olduklarını sanıyorlar.:(

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaw ben bunu her yerde söylüyorum tasarımcılık okul ile kurs ile olmaz olmaz olmaz tasarımcının hayal gücü geniş ise tasarımcıdır kurlar size sadece program öğretir hayal gucunuzu genişletmez her onune gelen bu meslğe atılıor fakat gereksiz yere tasarımcıcının içinde olucak saatlerce bu işi bıkmadan yapmak..bende okul okumadım su anda kursa gidiorum fakat kursun bana öğrettiği pek bişi yok ç.ünkü ben programları biliorum az ç0ok bilgim var insanın içinde olucak..unuıvte mezunuda deilim ama unıvt de okuyan arkdasımın ödevleriin ben yapıorum..kadıköy mimtek ;) bilge adam sadece reklam

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Reklam yasak evet. O site reklam unsuruna girmiyor bunu da biz belirliyoruz...

Uzman-Grfkr

🌱Yeni Üye🌱
Sana sadece Bilge Adamı Tavsiye ederim ben gidiyorum ve dersleri gayet süper ötesi ileride sertifika vs olanaklar sağlıyolarlar uluslar arası iş olanakları yani en az aylıgın 2 bin ytl garanti beden tavsiye...Çok Güzel şeyler çıkarabilirsin

tarık_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim öncelikle gerçekten edutime tercih etme şube önemli değil ben de edutime mezunuyum ama ne yazıkki hepsini kaba taslak yuvarlayıp gittiler yani anlatmak istediğim kursların geneli böyle gerçekten ögrenmek istiyorsan ben sana programları kurcala derim eğitim kitaplarından yararlan derim ben şu anda programlama çalışıyorum ve kursa filan ihtiyaç yok

Uzman-Grfkr

🌱Yeni Üye🌱
ya zaten kursun amacı o ben çok memnun kaldım 0 dan 100 yapana kadar uğraşıyorlar ve şuanda çok iyi derecede, FLash9,Dreamweawer,Fhotoshop,Grafik, vsvsvs gibi şeyleri orada öğrendim çok iyi bir fırsat ayrıca yukarımdaki arkadaşım sende bilge adamı biraz araştır ok