Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker-ikitelli

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 saat önce ilan veriyor, 1 saat önce "Günceldir" yazıyor.

Uyanık ya! Verdiği ilan üstte görüntülensin istiyor ya! Aynı nickle bir de Gaziantep'te çalışacak grafiker ilanı vermiş. Ona da 5 sefer "Günceldir" yazmış.

Yok arkadaşım, yok. Demek ki sana ilgi yok.

Diğer ilanların haklarını gasp etmeyi bırak.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
3 saat önce ilan veriyor, 1 saat önce "Günceldir" yazıyor.

Uyanık ya! Verdiği ilan üstte görüntülensin istiyor ya! Aynı nickle bir de Gaziantep'te çalışacak grafiker ilanı vermiş. Ona da 5 sefer "Günceldir" yazmış.

Yok arkadaşım, yok. Demek ki sana ilgi yok.

Diğer ilanların haklarını gasp etmeyi bırak.

Kime bu öfke?
Anlamlandıramadım...:S

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar, erdoğan bey grafiker arkadaş arıyor. Lütfen yardımcı olalalım. Zira ben kendisinin izmirde iki arkadaşımıza iş bulduğuna şahidim. Author kendne gel.....

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben talip olsam olur mu abi nedir işin niteliği ancak ayın 26 sında düğünüm var :) ve balayı eklersek 5 temmuzdan önce görüşmeye dah gidemem bilgin olsun :) ( bu arada düğünümede beklerim topluca )

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kim kendine gelmeli?

Makyavelizmi bir kenara bırakın. Her ilan veren "günceldir" ile flood yapacak olsa; forumun bu bölümü çöplüğe döner.

Diğer ilanların hakkını gasp etmeye kimsenin hakkı yok. Burası bir topluluk. Topluluğun kuralları olur. Bu yoksa, görgü ve adap olur. Bunlar herkesin nefes alabilmesi için gerekli asgari davranış biçimlerimiz olmalı.

İzmir'de iki arkadaşınıza buradaki ilan iş buldu diye, diğer ilanların haklarını ve üstte görünmelerini gasp mı edeceksiniz?

Biraz terbiye, biraz üslup!

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
erdoğan abi hayırdır, bize rakip mi arıyosun :)

LASERCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.galvolaser.net
author

hazmedemediğin şey nedir açıkça söyle bilelim bu gune kadar yazdıgın mesajları ınceledım hepsı bırseylere muhalif olmak su yukarda yazdıgın yazıyla sende kendini belli ediyorsun gerçi.... burda acil olarak eleman bulmak ıcın gunceldır yazısı kısa surelerde tekrar olarak yazdım ınsallah cuma gunu 2 arkadasımızın iş başvurusu kabul edilecek bunda senı rahatsız eden seyı daha acık ve net olarak yazarsan sevinirim....