oguzhanyil
🌱Yeni Üye🌱
Grafiker ve baskı operatörüyüm..
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: COREL DRAW X6+FREEHAND+ADOBE ILLUSTRATOR+ADOBE PHOTOSHOP
İş deneyimi ve içeriği: 3 yıldır açıkhava reklam sektöründe grafikerlik ve baskı operatörlüğü yapmaktayım. istanbul k.çekmecede ikamet ediyorum.çok iş değiştirmemekle beraber kalıcı sürekli ve hakkımı verecek biyerde uzun süreli çalışmak istiyorum. Dijital baskı makinesi olarak 3,20 phateon seiko kafa dış mekan kullandım.dx5 kafa galaxsy iç mekan hp iç mekan ve çeşitli plotterler kullandım. işimi severek yapıyorum. ve yükselmek istiyorum. sigara kullanmıyorum. ortamı temiz ulaşımı kolay en önemlisi huzur dolu bir ortam arıyorum..
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: çalışmalarım mevcuttur.
E-posta: oguzyildirim24@gmail.com
Telefon: 0534 960 93 02
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: COREL DRAW X6+FREEHAND+ADOBE ILLUSTRATOR+ADOBE PHOTOSHOP
İş deneyimi ve içeriği: 3 yıldır açıkhava reklam sektöründe grafikerlik ve baskı operatörlüğü yapmaktayım. istanbul k.çekmecede ikamet ediyorum.çok iş değiştirmemekle beraber kalıcı sürekli ve hakkımı verecek biyerde uzun süreli çalışmak istiyorum. Dijital baskı makinesi olarak 3,20 phateon seiko kafa dış mekan kullandım.dx5 kafa galaxsy iç mekan hp iç mekan ve çeşitli plotterler kullandım. işimi severek yapıyorum. ve yükselmek istiyorum. sigara kullanmıyorum. ortamı temiz ulaşımı kolay en önemlisi huzur dolu bir ortam arıyorum..
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: çalışmalarım mevcuttur.
E-posta: oguzyildirim24@gmail.com
Telefon: 0534 960 93 02