Onur Günver Grafiker-Web Tasarım&Yazılım - Balıkesir-İzmir-Ç.kkale
Reklam sektöründe tutunmak kariyer yapmak ve yükselmek hedefimdir. Buna istinaden gireceğim iş alanında kalıcı olmak ve hayatımı bu yolda yönlendirmek prensibim olmuştur.
Web tasarım & yazılım ve grafik alanlarında çalışarak, sektörün içerisinde tecrübeler edinerek ileri düzey bilgiye ulaşmış ve uygulamada da pratiğe erişmiş konumda bulunmaktayım. Web yazılım ve tasarım alanında kendi yazılımlarımı geliştirerek altyapı oluşturmuş, bu yazılımları istediğim gibi yoğurup kısa sürede çok fonksiyonlu web sitesi oluşturabilmekteyim. Grafik alanında görsellik uyumu ve etkileyiciliği ön planda, kartvizitten dergi, katalog, tabela vs. gibi birçok projem olmuştur. Kısacası web yazılım, tasarım, grafik, animasyon, video ve ses montaj, ve benzeri birçok alanda tek başıma proje üstlenebilmekte ve başarılı çalışmalar ortaya koymaktayım.
İstanbul, Balıkesir ve Çanakkale şehirlerinde ikamet edebilmekte, kalifiye personel olmam doğrultusunda devamlı ikametimi söz konusu iş bölgesine taşıma düşüncesi içerisindeyim.
Özçağ Medya ve kısa süreli veya home Office olarak çalıştığım birçok firmada reklamcılık ana hususları hakkında, grafik & web tasarım & yazılım alanlarında , Altıner Otel'de turizm, müşteri ilişkileri ve müşteri memnuniyeti konusunda, Tansaş Mağazalar zincirinde takım çalışması ve ürün satış & pazarlama alanında, işletme sahibi olduğum (kapattım) Play Müzik Market'te satış & pazarlama ve yöneticilik hususlarında, Kurmuş olduğumuz (ayrıldım) Ajans Deniz firması ile aracı reklam danışmanlığı yaparak bir projenin pazarlanmasından tasarımı ve baskısına kadar katettiği tüm yolu üstlendim ve tecrübe ettim ve iş deneyimleri sahibi oldum.
Her türlü çalışma ortamına ve temposuna ayak uydurabilmekte, niteliklerime uygun görevlerde üstün başarı sergilemekteyim. Diğer görevlerde ise çabuk kavrama ve öğrenme yeteneğim ve pratik zekam sayesinde başarıya ulaşabilmekteyim. Çalıştığım iş alanlarında yetersiz hususlarda kendimi geliştirmiş ve birçok alanda uzman seviyesine gelmiş bulunmaktayım.
Hayatımda ileriye yönelik amaç ve planım; web yazılım ve grafik alanlarında, genel olarak reklamcılık sektöründe kendimi daha da geliştirmek, bu yolda eğitim ve araştırmalarımı devam ettirerek kariyer yapmaktır. Bir insanın severek yaptığı meslek ve görevde başarısının her zaman yüksek olması gerçeğini ele alarak bu yolda zorlanmadan ilerleyeceğim kanaatindeyim.
Saygılarımla
Özkan Onur Günver
İLETİŞİM :