:angel:
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 16 Haz 2012 #1 :angel:
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #2 Ya varya beni ağlatıcaksın paşam yaa nası duygulandım nası duygulandım bi görsen :crying: gel öpücem seni ama pek hoşuma gitmedi yaaa hem emr graohıc de ne oluyo başka isim mi bulamadın ayrıca bu renkleri çok mu aradın sen
Ya varya beni ağlatıcaksın paşam yaa nası duygulandım nası duygulandım bi görsen :crying: gel öpücem seni ama pek hoşuma gitmedi yaaa hem emr graohıc de ne oluyo başka isim mi bulamadın ayrıca bu renkleri çok mu aradın sen
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 18 Haz 2012 #3 E pembe değil bu
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #4 Emrah dayı sende allah aşkına Emr graphic senin face de gördüm ordan çaldım
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #5 genc grafiker brc' Alıntı: E pembe değil bu Genişletmek için tıkla ... hıhh geldi ele başı hıı pembe pembe o sen bakma şimdi mavi çalışıyosun baskıda pembe oluyomuş bu renk
genc grafiker brc' Alıntı: E pembe değil bu Genişletmek için tıkla ... hıhh geldi ele başı hıı pembe pembe o sen bakma şimdi mavi çalışıyosun baskıda pembe oluyomuş bu renk
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #6 Safa Bugra Cil' Alıntı: Emrah dayı sende allah aşkına Emr graphic senin face de gördüm ordan çaldım Genişletmek için tıkla ... ya dayısının gülü nerde görceksin benim facede çünkü yok böyle bişey paşa yaaa
Safa Bugra Cil' Alıntı: Emrah dayı sende allah aşkına Emr graphic senin face de gördüm ordan çaldım Genişletmek için tıkla ... ya dayısının gülü nerde görceksin benim facede çünkü yok böyle bişey paşa yaaa
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #7 grafiker_emrah' Alıntı: ya dayısının gülü nerde görceksin benim facede çünkü yok böyle bişey paşa yaaa Genişletmek için tıkla ... Bak gösteririm
grafiker_emrah' Alıntı: ya dayısının gülü nerde görceksin benim facede çünkü yok böyle bişey paşa yaaa Genişletmek için tıkla ... Bak gösteririm
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #8 Safa Bugra Cil' Alıntı: Bak gösteririm Genişletmek için tıkla ... hadi buyur görelim paşa
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #9 grafiker_emrah' Alıntı: hadi buyur görelim paşa Genişletmek için tıkla ... Ama ben bi yerde gördüm ya emr graphic diye :s Tamam olsun sanada bir marka yaptık
grafiker_emrah' Alıntı: hadi buyur görelim paşa Genişletmek için tıkla ... Ama ben bi yerde gördüm ya emr graphic diye :s Tamam olsun sanada bir marka yaptık
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 18 Haz 2012 #10 grafiker_emrah' Alıntı: hıhh geldi ele başı hıı pembe pembe o sen bakma şimdi mavi çalışıyosun baskıda pembe oluyomuş bu renk Genişletmek için tıkla ... hahahah kurumsal renk bu pantone falan alalım arkadaşlar
grafiker_emrah' Alıntı: hıhh geldi ele başı hıı pembe pembe o sen bakma şimdi mavi çalışıyosun baskıda pembe oluyomuş bu renk Genişletmek için tıkla ... hahahah kurumsal renk bu pantone falan alalım arkadaşlar
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #11 Safa Bugra Cil' Alıntı: Ama ben bi yerde gördüm ya emr graphic diye :s Tamam olsun sanada bir marka yaptık Genişletmek için tıkla ... nolduu neyse paşa canın sağolsun
Safa Bugra Cil' Alıntı: Ama ben bi yerde gördüm ya emr graphic diye :s Tamam olsun sanada bir marka yaptık Genişletmek için tıkla ... nolduu neyse paşa canın sağolsun
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #12 genc grafiker brc' Alıntı: hahahah kurumsal renk bu pantone falan alalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sabah sabah ne içtin sen yaaa
genc grafiker brc' Alıntı: hahahah kurumsal renk bu pantone falan alalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sabah sabah ne içtin sen yaaa
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #13 Utandım ya :anlamadim:
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #14 Safa Bugra Cil' Alıntı: Utandım ya :anlamadim: Genişletmek için tıkla ... yok canım estafurullah eee hadi hani benim kartvizit beğenmedim bunu bitane daha isterim
Safa Bugra Cil' Alıntı: Utandım ya :anlamadim: Genişletmek için tıkla ... yok canım estafurullah eee hadi hani benim kartvizit beğenmedim bunu bitane daha isterim
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #15 grafiker_emrah' Alıntı: yok canım estafurullah eee hadi hani benim kartvizit beğenmedim bunu bitane daha isterim Genişletmek için tıkla ... Canım çok sıkkın abi ya sonra yaparım.
grafiker_emrah' Alıntı: yok canım estafurullah eee hadi hani benim kartvizit beğenmedim bunu bitane daha isterim Genişletmek için tıkla ... Canım çok sıkkın abi ya sonra yaparım.
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #16 Safa Bugra Cil' Alıntı: Canım çok sıkkın abi ya sonra yaparım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır paşa yaa yaz istersen faceden burayı fazla sallandırmayalım...
Safa Bugra Cil' Alıntı: Canım çok sıkkın abi ya sonra yaparım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır paşa yaa yaz istersen faceden burayı fazla sallandırmayalım...
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #17 grafiker_emrah' Alıntı: hayırdır paşa yaa yaz istersen faceden burayı fazla sallandırmayalım... Genişletmek için tıkla ... İş yerinde zor giriyorum. Boş ver abi ya , bunaldım iyice o kadar.
grafiker_emrah' Alıntı: hayırdır paşa yaa yaz istersen faceden burayı fazla sallandırmayalım... Genişletmek için tıkla ... İş yerinde zor giriyorum. Boş ver abi ya , bunaldım iyice o kadar.
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 18 Haz 2012 #18 Safa Bugra Cil' Alıntı: İş yerinde zor giriyorum. Boş ver abi ya , bunaldım iyice o kadar. Genişletmek için tıkla ... Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ...
Safa Bugra Cil' Alıntı: İş yerinde zor giriyorum. Boş ver abi ya , bunaldım iyice o kadar. Genişletmek için tıkla ... Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ...
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 18 Haz 2012 #19 ZxxxE' Alıntı: Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ... Genişletmek için tıkla ... Aynen dostum paşa elimizden gelen bişey olursa yapalım gerekeni...
ZxxxE' Alıntı: Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ... Genişletmek için tıkla ... Aynen dostum paşa elimizden gelen bişey olursa yapalım gerekeni...
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 18 Haz 2012 #20 ZxxxE' Alıntı: Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ... Genişletmek için tıkla ... Gelin patronu dövün
ZxxxE' Alıntı: Paşa elimizden gelen bir şey olabilir mi? ... Genişletmek için tıkla ... Gelin patronu dövün