Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerkartal tipografi

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
volkan.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yaklaşık 30 kişi incelemiş ancak kimse yorum yapmamış.Konu ile az da olsa alakası olduğu için bir şey yazmak istiyorum ;
Ben bunca senelik tecrübeme dayanarak bir tesbitte bulunmak istiyorum.Eğer herhangi bir eser hakkında yorum yapılmıyorsa bu eser ya çok iyidir yada çok kötüdür.Buradaki tereddüt iyi ile kötüyü ayırt edememekte.Dolayısıyla kimse baltayı taşa vurmak istemiyor :D
Biraz bilmece gibi oldu belki ama anlayan anladı:D

Çalışmaya gelince;

Volkancım !
Son zamanlarda sitede gördüğüm bazı tipografi çalışmaları vasıtasıyla, hiç denemediğim halde bende bir merak uyandı.Senin bu çalışmanda onlardan bir tanesi.Gerek seçtiğin zemin gerkse kullandığın renkler çok uyumlu.
Emeğine sağlık.Tebrikler.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Yaklaşık 30 kişi incelemiş ancak kimse yorum yapmamış.Konu ile az da olsa alakası olduğu için bir şey yazmak istiyorum ;
Ben bunca senelik tecrübeme dayanarak bir tesbitte bulunmak istiyorum.Eğer herhangi bir eser hakkında yorum yapılmıyorsa bu eser ya çok iyidir yada çok kötüdür.Buradaki tereddüt iyi ile kötüyü ayırt edememekte.Dolayısıyla kimse baltayı taşa vurmak istemiyor :D

Çalışmaya gelince;

Volkancım !
Son zamanlarda sitede gördüğüm bazı tipografi çalışmaları vasıtasıyla, hiç denemediğim halde bende bir merak uyandı.Senin bu çalışmanda onlardan bir tanesi.Gerek seçtiğin zemin gerkse kullandığın renkler çok uyumlu.

:) inan yorum falan beklemiyorum ve yazmayacaktım da :) ama gerçekten öyle güzel bi tahlilde bulunmuşsun ki :) dayanamadım :) gerçekten Teşekkürler...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑

Çalışmaya gelince;

Volkancım !

:) inan yorum falan beklemiyorum ve yazmayacaktım da :) ama gerçekten öyle güzel bi tahlilde bulunmuşsun ki :) dayanamadım :) gerçekten Teşekkürler...

Volkan emegine sağlık diyorum.
Nihat Bey Çok güzel bir analiz yapmış katılıyorum kesinlikle...
Ve ruhsal durumun karmaşası renkler ve Materyaller vs. vs. ile gayet açık..
Eger seni mutlu ettise bu çalışma aslında çokta fazla kişinin yorumuna da gerek yok çalışman baltalanmaktansa hiç yorum yapılmamasın daha iyi...

Emegine sağlıkk tipografik çalışmalrının devamını dilerim....

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan emegine sağlık diyorum.
Nihat Bey Çok güzel bir analiz yapmış katılıyorum kesinlikle...
Ve ruhsal durumun karmaşası renkler ve Materyaller vs. vs. ile gayet açık..
Eger seni mutlu ettise bu çalışma aslında çokta fazla kişinin yorumuna da gerek yok çalışman baltalanmaktansa hiç yorum yapılmamasın daha iyi...

Emegine sağlıkk tipografik çalışmalrının devamını dilerim....

:) ya tabiki haklısın baltalanmaktansa sessizliği bende tercih ederim :) güzel yorumun için teşekkürler arkadaşım ;)