Süper bir senaryo...graphicturk' e ayrıca teşekkürler oyuna beni de dahil ettiği için

------------------------------
Grafikerler.net ailesinin adadaki kurtuluş hikayesi başlıyor:
Gece masum karartısını, adanın sessiz uğultusuna bırakmış...ateş kıvılcımları, ay ışığı altında birbirine destek olmaya çalışan bu muhteva gücün, direşini izliyordu yıldızlar.Deniz yavaşca dalgasını savuruyor, onlara bu muhteşem ezgide eşlik ediyordu.
Crazytalk:
Olan biteni izlemeyi bırakıp, insanları tanımaya çalışıyordu.
Bu mutlu aile ortamı açlıklarını bir nevi dindirsede, içlerinden gelen açlklık duygularını bastırmaya yetmiyordu.
grafishop : Siz de de bir açlık hissi var mı ?
mehmetsoy : Evet
g.ecglr : Hem de nasıl, seni bile yerim
Volkan TEKİN : Durun arkadaşlar mantıklı düşünelim, sistemli bir grup kurup aramaya başlayalım.
aslı : Bu görevi graphictürk' e bırakalım, o arama ve bulma konusunda çok iyi...
graphictürk : Evet eksikleri ve ihtiyacımız olan şeyleri belirlemeye başlayalım hemen.
creedwer : Hemen başlayalım

Nerden başlıcaz
mhmt şhn : Offf ya evimi özledim, şimdi tv izlemek vardı.Gerçi daha baskıya göndericek işlerim var :S
damla1 : İstanbul toplantısına gitmem lazım :sadsmile:
Bulut MANASTIR : Zaten herkes burda damla, üzülme
Gökhan Tekin : Sakin olun arkadaşlar, tatilin tadını çıkartın.Sabah birşeyler düşünürüz.
Mehmetsoy : :Uykum geldi :sleepy:
Volkan TEKİN : Haydi arkadaşlar, aramaya ne zaman çıkacağız ? Burayı bla..bla ya çevirenleri atarım denize
Blueden: Bana mı atıcaksın Volkan abi...

Ben şımaranlara nar'a atarım
Fatos Keskin : Bırakalım yemek işini, ben memnunum halimden...çalışmak yok, yemek derdi yok...tatilin tadınmı çıkartalım :rofl:
Blueden: Işıkları söndürüyorum
Dilara GENÇYILMAZ: Pc' imsiz uyumam ben...hıh
Lovies: Beni de aranıza alın korkarım ben
filizdmr: Yanımda taşıdıgım 3 ü 1 aradalardan, Kahve yapıyım için en iyisi
Blueden: Süper olur
Yasemin : Deniz suyundan alalım...ateşte pişirelim o zaman
Kasta095: Kurtulmasakta olur, moskovaya gitmek istemiyorum...sizinle kalıyım
Kahveler içilir...ve muhteşem aileye uykuya dalar.onları sabah büyük bir macera beklemektedir.