Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerliğe İlk Adımı Attım:)

By Computer

🌱Yeni Üye🌱
Mrb arkadaşlar.Grafikerliği kendime meslek edinmek istedim ve kursa başladım bugün ilk derse girdim ve ilk adımı attım şükür:)Yani en azından öyle düşünüyorum:).Siz grafiker arkadaşlarım bana sunacağınız fikirleriniz önerileriniz varmıdır?Kurs haricinde yapmam gerekn nedir?Bi kitapmı okumalıyım yoksa photoshopu yükledim onu baştan aşağımı kurcalamalıyım?..vs vs.Bana kursa başlamış biri olarak grafikerlik konusunda ilk adım,başlangıç önerileriniz nelerdir:)?Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin...

reis_

🌱Yeni Üye🌱
program öğrenmek düşündüğün kadar zor olmayabilir.. Yani photoshop u tümüyle yutabilirsinde.. Programa hakimiyet tabikide önemli ama bunu oturup menuleri, toolları ezberlemek olarak algılama sakın..

Bence sosyal yönlerini geliştircek aktivitelere ağırlık ver.. Kitap oku.. Film seyret.. İnternetten grafikle ilgili web sitelerini ve sanatçıları takip et..

Şimdiden kolay gelsin sana.

ahmetkurtbey

🌱Yeni Üye🌱
Reise kalıtılıyorum.Ve sinirli biri olmamalı kendisiyle barışık olmalı, sabah erken kalkmalı kimseyle uyumsuz olmamalı, çevreye pozitif enerji saçmalı pozitif düşünmeli hayattaki sorunlara asla yılmayıp bununda bir çözümü vardır demeli başarılı bir grafiker.Program bilgiside şart bunun için internetten faydalanabilirsiniz.başarılar

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Adımınızı attığınız o yerde,
belkide adımınızın tam altında,
üniversitelerin grafik bölümlerinden mezun olmuş,
her önüne gelenin adım attığı bu alanda tutunmaya çabalayan,
yığınla işsiz grafiker olduğunu unutmamanız dileğiyle..

Not: Kendinizde o istidatı görmüyorsanız hala erken sayılır, vakit varken vazgeçebilirsiniz.

(Şimdi anlam veremeye bilirsiniz ama, bu yolda aşama katettikten sonra bu uyarım daha anlamlı gelecektir)

Saygılar...

Son düzenleme:

3Dreamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgisayarda program öğrenmeyle grafik tasarımcı falan olunmaz üniverstede o eğitimi almış ve hala boşta geziyorsada o onun problemi.şunu şöyle yap bunu böyle yap etrafına pozitif enerji saç bunları yapınca grafik tasarımcı olursun olursun

Umutbyk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
operatörlüğe diyecektin sanırım...

Karahan021

🌱Yeni Üye🌱
Senin bu deneyimi kazanabilmen için photosoptaki terimleri tam olarak öğrenmen gerekir tam kavradıktan sonra istediğin başarıya ulaşman için etraftaki tabela broşür v.b. reklam araçlarındaki tasarımlara dikkat et onlardan esinlenerek yeni tasarımlara çalış ...
Başarılar Dilerim...

By Computer

🌱Yeni Üye🌱
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim.Photoshopu kurstan öğreniyorum eve gelince de bu forumdan eğitim konularına bakıyorum umarım hayırlı olur..

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence insan istedikten sonra herşey olur....

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlısı olsun kardeşim, umarım bu işin ustası olursun, ama yolun biraz çetin söyleyeyim :D

By Computer

🌱Yeni Üye🌱
Hayırlısı olsun kardeşim, umarım bu işin ustası olursun, ama yolun biraz çetin söyleyeyim :D

:Dyol çetin çıktık bakalım ne yapcaz nelerle karşılaşcaz ne kadar olgunlaşcaz hiç bilmiyorum sadece yürüyorum en azından yürümeye çalışıyorum:)

kerem190

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşa açmış olduğu başlık için teşekkür ederim, ben de yeni birisi olarak aranıza katıldım. Sormak istediğim şey bu 84 saatlik grafikerlik kurslarının gerekli veya gereksiz olup olmayacağıyla iligli... çünkü sizin görüşlerinize göre bu kursa katılacağım. Grafikerlik hakkında en ufak bilgim yok ve sadece temel olarak bilgisayara hakimliğim var. Nasıl bir yol izlemem lazım lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim. Kendi kendime öğrenebilir miyim yoksa illa ki başlangıç için bu photoshop corel vb. gibi programları kurstan almalıyı mıyım? Kursun ücreti de tabi ki 600 tl gibi bir şey... sokağa para mı da atmak istemem. Dediğim gibi sizin görüşleriniz benim için çok önemli... mayıs ayı içinde başlayıp başlamayacağım belli olacak bu şekilde...

une printmaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb arkadaşlar.Grafikerliği kendime meslek edinmek istedim ve kursa başladım bugün ilk derse girdim ve ilk adımı attım şükür:)Yani en azından öyle düşünüyorum:).Siz grafiker arkadaşlarım bana sunacağınız fikirleriniz önerileriniz varmıdır?Kurs haricinde yapmam gerekn nedir?Bi kitapmı okumalıyım yoksa photoshopu yükledim onu baştan aşağımı kurcalamalıyım?..vs vs.Bana kursa başlamış biri olarak grafikerlik konusunda ilk adım,başlangıç önerileriniz nelerdir:)?Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin...

Ne kursuna başladınız?
Kursunuz nerede?

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence önce sanat tarihi okumalısın.

aaca

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar sitede bu konu ile ilgili nereye yazı yazacağımı bulamadım bilen arkadaşlar acilen yardımcı olurlarsa sevinirim.

Sorun sitede ücresiz olarak dağıtılan grafiklerden bir kaçtanesini yaptığım işte kullandım kurumsal bir firma için. Bu grafikler tehlif hakkı gibi sıkıntılar yaratırmı. Yada nereden kontrol edebilirim.

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

hayırlı olsun istedikten sonra herşey olur yeterki mücadeleden vazgeçme

Adımınızı attığınız o yerde,
belkide adımınızın tam altında,
üniversitelerin grafik bölümlerinden mezun olmuş,
her önüne gelenin adım attığı bu alanda tutunmaya çabalayan,
yığınla işsiz grafiker olduğunu unutmamanız dileğiyle..

Not: Kendinizde o istidatı görmüyorsanız hala erken sayılır, vakit varken vazgeçebilirsiniz.

(Şimdi anlam veremeye bilirsiniz ama, bu yolda aşama katettikten sonra bu uyarım daha anlamlı gelecektir)

Saygılar...

bu neyin korkusu anlam veremedim, yön vermek yerine vazgeçme yönünde telkin vermek neden çok şaşırdım, kimse rızıksız kalmaz endişelenmeyin...