Paylaşım Değeri Yorumundan Belli Olur
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 10 Ağu 2010 #1 Paylaşım Değeri Yorumundan Belli Olur
Grafink Clone Trooper ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 1,209 Tepkime puanı 38 Web sitesi www.grafink.org 10 Ağu 2010 #2 grafikir adında bir ajans var diye biliyorum :/
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 10 Ağu 2010 #3 Bir "grafik uzmanı"na yakışmayacak bir çalışma. Bol çalışmalar...
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 10 Ağu 2010 #4 tdesigner84' Alıntı: Bir "grafik uzmanı"na yakışmayacak bir çalışma. Bol çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... hangi konuda yakışmayacak
tdesigner84' Alıntı: Bir "grafik uzmanı"na yakışmayacak bir çalışma. Bol çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... hangi konuda yakışmayacak
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 10 Ağu 2010 #5 tdesigner84' Alıntı: Bir "grafik uzmanı"na yakışmayacak bir çalışma. Bol çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Kolay gelsin.
tdesigner84' Alıntı: Bir "grafik uzmanı"na yakışmayacak bir çalışma. Bol çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Kolay gelsin.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 10 Ağu 2010 #6 Mersinli33' Alıntı: hangi konuda yakışmayacak Genişletmek için tıkla ... Grafik uzmanlığı konusunda... Özellikle "uzmanlık" konusunda.
Mersinli33' Alıntı: hangi konuda yakışmayacak Genişletmek için tıkla ... Grafik uzmanlığı konusunda... Özellikle "uzmanlık" konusunda.
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 10 Ağu 2010 #7 tdesigner84' Alıntı: Grafik uzmanlığı konusunda... Özellikle "uzmanlık" konusunda. Genişletmek için tıkla ... yani çalışmayı kötü buldunuz ben sadeliğin tarafındayım
tdesigner84' Alıntı: Grafik uzmanlığı konusunda... Özellikle "uzmanlık" konusunda. Genişletmek için tıkla ... yani çalışmayı kötü buldunuz ben sadeliğin tarafındayım
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 10 Ağu 2010 #8 Mersinli33' Alıntı: yani çalışmayı kötü buldunuz ben sadeliğin tarafındayım Genişletmek için tıkla ... Kötü demedim, sadece kullandığınız lafın hakkını veren bir çalışma olmadığını ima ettim. İyi çalışmalar.
Mersinli33' Alıntı: yani çalışmayı kötü buldunuz ben sadeliğin tarafındayım Genişletmek için tıkla ... Kötü demedim, sadece kullandığınız lafın hakkını veren bir çalışma olmadığını ima ettim. İyi çalışmalar.
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 10 Ağu 2010 #9 tdesigner84' Alıntı: Kötü demedim, sadece kullandığınız lafın hakkını veren bir çalışma olmadığını ima ettim. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım...
tdesigner84' Alıntı: Kötü demedim, sadece kullandığınız lafın hakkını veren bir çalışma olmadığını ima ettim. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım...
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 10 Ağu 2010 #10 Mersinli33' Alıntı: bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım... Genişletmek için tıkla ... Zaten kendi içinde çelişen bir çalışmaydı. Bu mesajınızla da noktayı koymuş oluyorsunuz.
Mersinli33' Alıntı: bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım... Genişletmek için tıkla ... Zaten kendi içinde çelişen bir çalışmaydı. Bu mesajınızla da noktayı koymuş oluyorsunuz.
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,282 Tepkime puanı 210 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 10 Ağu 2010 #11 Mersinli33' Alıntı: bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım... Genişletmek için tıkla ... Eğlence amaçlı açacaksan "graficafe" bölümünde "bla bla" da paylaşabilirsin, Etrafına iyice bak gözlemler yap, sonrada nereye konu açacağına karar ver, bilmiyorsan sorabilirsin mesela " şu linkten " öğrenebilirsin.
Mersinli33' Alıntı: bende kendime uzmanım demiyorum sadece çalışmada yazıyor eğlence amaçlı açtım... Genişletmek için tıkla ... Eğlence amaçlı açacaksan "graficafe" bölümünde "bla bla" da paylaşabilirsin, Etrafına iyice bak gözlemler yap, sonrada nereye konu açacağına karar ver, bilmiyorsan sorabilirsin mesela " şu linkten " öğrenebilirsin.
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 27 Eki 2010 #12 Gerçekten Saçmaymış