Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GRT Radisson

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
teppanyakifishzl3.jpg

teppanyakiprawnsm6.jpg

teppanyakisquiddz7.jpg

Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.

Benzer konular

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
amcam photoshop yutmuş gibi sanki :D ellerine sağlik Volkan Tekin..

wino

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle çok sağlam işler... Türkiye'deki firmaların %50'si - 60'ı bu tarz şeyleri (ilginç,değişik,yeni,aykırı işleri) istemese/yaptırmasa da yine de kreatif tasarımlar yapan tasarımcı sayısı az değil... böyle olması umutlandırıcı bişey =)
yapanın ellerine sağlık... yükleyenin de =)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle çok sağlam işler... Türkiye'deki firmaların %50'si - 60'ı bu tarz şeyleri (ilginç,değişik,yeni,aykırı işleri) istemese/yaptırmasa da yine de kreatif tasarımlar yapan tasarımcı sayısı az değil... böyle olması umutlandırıcı bişey =)
yapanın ellerine sağlık... yükleyenin de =)

Teşekkür ederim. Piyasayı taip eden ve ülkemizde ki grafik tasarımın nerede olduğunu bilen insanların yorum yapmasıda benim için mutluluk verici.

Evet ülkemizde de bu tarz çalışmalar yaan arkadaşlar var. Fakat piyasa hakimiyeti malesef ki "gölgelerin gücü adına".

Peki bizler karamsar mı olacağız? Cevap...?

wino

🌱Yeni Üye🌱
cevap: tabiki hayır =) ben hem okulda hem de işte ısrarla bu tarz tasarımlar yapmaya çalışıyorum ama tahmin edileceği gibi okulda da işte de pek tutmuyo,kabul edilmiyo... ama geçen sene okulda yüksek puan alamadığım afişleri hem buraya hem de üye olduğum başka yerlere koyduğumda çok güzel tepkiler alabiliyorum.neyse bunu da aşacak bence bu ülke :) karamsarlığa yer yok.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaştığın için teşekkürler volkan abi sende olmasan napcağız ya :)