Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grup çalışması

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar eleştirilerinizi bekliyorum sizce çalışmalarım nasıl

znzd1.jpg

Benzer konular

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
sevgili rüvüne iş yapar bu özön grup
inşaatmı textilmi
müzik grubumu

ona göre yorumlarımzı yazalım

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede incelikle hangi sektörde yer alıyor bunu bilmek lazım..

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
inşaat hastane otomotiv sigorta

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence biraz daha çalışılması gerekiyor...

gasiha

🌱Yeni Üye🌱
çizimleri photoshopta mı yaptın acaba ? öyle bi izlenim veriyo..kahve rengi-siyahlı olan logo dışında hepsi göze hoş gelio ufak detaylara da dikkat etmek lazım tabii..kahve rengiyle siyah rengini oldum olası bir arada sevemediğimden ve soluk...bide bazı logotyplarında çözüm dergisinin yazı karekterini andırmış,başın ağrıyabilir bu yüzden söliimm:)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle bu iş için ps olmaz. genel olarak renk uyumunda sorun var diyebilirim. inşaat hastene otomotiv sigorta işleriyle aynı anda uğraşan bir firmaya şahsen bir logo yapmayı beceremezdim heralde, bu bakımdan işin çoooooook zor. 6 8 9 üzerinde yoğunlaş bi derim umutsuzca :)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) neye göre yorum yapalım "rüvü" ne iş yapar bu özön....

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bu kadar cok ve farklı alanda faaliyet gosteren bı yere sadece özön ü vurgulamaya calış yoksa karmakarısık içinden cıkılmaz bi hal alabılır calısman..

ama wolphin haklı galiba grup olayının yada çeşit, fark gibi kavramların üstüne gidersende amaca yonelık bıseyler cıkabılır..

ama zormuş ya :) kolay gelsın.

LupusNimbus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kişisel görüşüm şudur ki; Grup Şirketlerde genelde şemsiye firma öne çıkmıyor. Buna rağmen sektörlerin hepsini içinde bulunduran bir logo çalışması yapılması gerekiyor. Bu da genelde imkânsıza yakın oluyor. Bu yüzden pastel renklerden kaçınmak ya da ****lik renk kullanmak en iyisi oluyor. Bu yüzden ben 4 'ü beğendim. Ama sanki sektörü biraz daha dekorasyon olsaydı kalbim 1. logoda kaldı diyebilirim.

baris_43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hepside de güven ön planda bence güveni simge edecek bi logo olmalı.

emraheski

🌱Yeni Üye🌱
genel olarak font sorunu var logolarda ve template havasi var bazilarinda :)

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. sıradaki 3ünede hitap ediyor görünümü var fakat uzun tutmuşun belki birazgeliştirme yapabilirsin ama en alttaki ortada ki de fena değil güçlü bir firma imajı verir gibi..

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben tek birşeyin üzerinde durmaktansa birçok çalışma yaparak farklı fikirler oluşturmaya ilerlemeye çalışırım font sorununa gelince ben vectörel çalışırım font fazla kullanmam.Teşekkürler

ajansnet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence her harf bir sektörü simgelesin.
Bir de böyle bir şey dene derim.

ecre

🌱Yeni Üye🌱
Logolar hoş ama özün ne firması olduğu belirtilmesi gerekir.

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben en alt ortadikini çok beğendim rüvü.. ama o kalıbın üzerinde bir iki değişiklik şart. bir şirketler grubu olduğu için horus'un dediğine katılıyorum iş kolunu yansıtacak bir durum olacağını sanmıyorum. yani bu konuyla ilgili hem türkiye hemde dünyada hangi işi yaptığını logosundan anlayamayacağın milyonlarca firma var. artık işi logoda vurgulama zamanı çok geride kaldı diye düşünüyorum. modern çizgiler güzel renk uyumları daha ön planda günümüzde. arkadaşımızın çalışmaları da bu yönde yapılmıştır. kendisini tebrik ederim fakat font konusunda biraz daha seçici olursan çok daha güzel olacak kanısındayım.