Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günaydın Herkeze

disayner

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rehber54.net
Arakdaşlar Bende Profosyonle Logolar Düzenlemek istiyorum Benim Hayal Gücümle İlgili Biraz Problem Var Geliştirmem Lazım Yaptıklarınıza Bkaiyorum Ama Bi Süre Sonra Unutuyorum Kafammı Almıyor Artık Anlamadım :)
Photo Shop Kullana biliyorum Tavsiye Edecegniz Başka Programlar Varsa Ve Yaratıcılımı Geliştirmek Konusunda Bilgi edineceğim Bi yer Varsa Paylaşırsanız Teşekür ederim:wink:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorularınızla ilgili bilgiler forumda var araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hayal gücünüzü geliştirmek? Bu ilginç bir şey..Sizinde bahsettiğiniz gibi hayal gücünüzle alakalı problemleriniz varsa tavsiyem odaklanma sorunu için bol bol kitap okumanız.Gerek yazım sorunlarınızı!!!, gerekse hayal gücünüzü geliştirir!!!...( Umarım )

Bu arada her Ps bilen, veya illaki her bilgisayar başındaki grafiker olucak diye bir kaide yok..Ama işiniz buysa, bol bol kitap okuyun ve yazılı, görsel medyayı takip ederek, deneme yanılma yöntemleriyle sizde yapılmışı yapmaya çalışın..Böylece program hakimiyetinizi ve ben de Ps biliyorum ama Drop shadow, emboss vermeden de bişiler yapabiliyorum diyebilirsiniz..

En önemlisi kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın..

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Sürekli gözlem yapmalısın, alıcılarınızın açık olması lazım, çevrenizdeki herşeyi gözlemleyip yorumlayabilmelisiniz... Gördüğünüz her görsel objeyi incelemeniz gerekir... Program bilmek hedef değil araçtır...

disayner

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rehber54.net
Himm Teşekür Ederim Evet Dediklerinizin Hepsi Doğru
Simdi Benim Aklıma Bi Kalem Firmasının Yada Bi Selpak Firmasının Logosunu Yapmak Geldi Aklımdan Bazı Şeyler Yavaş Yavaş Toparlanıyor Bunları Kağıda Döktüm Şimdi İste Bilgisyarda Yapmaya Geldi Hangi Programı Kullanmalıyım ?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Himm Teşekür Ederim Evet Dediklerinizin Hepsi Doğru
Simdi Benim Aklıma Bi Kalem Firmasının Yada Bi Selpak Firmasının Logosunu Yapmak Geldi Aklımdan Bazı Şeyler Yavaş Yavaş Toparlanıyor Bunları Kağıda Döktüm Şimdi İste Bilgisyarda Yapmaya Geldi Hangi Programı Kullanmalıyım ?

Benim Aklıma Bi Kalem Firmasının Yada Bi Selpak Firmasının Logosunu Yapmak Geldi Nasıl bir cümledir? Nasıl ilham aldınızki? Selpak firması nedir? Hangi Programı Kullanıyorsunuz?
Yada kanımca Harikasınız..

disayner

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rehber54.net
Benim Aklıma Bi Kalem Firmasının Yada Bi Selpak Firmasının Logosunu Yapmak Geldi Nasıl bir cümledir? Nasıl ilham aldınızki? Selpak firması nedir? Hangi Programı Kullanıyorsunuz?
Yada kanımca Harikasınız..

Ya önümde bir kalemle bi selpak vardı :) kendime kendime bi dene bakalım bu kalem firmasına bi logo yapacan nasil bişeyler yapabılırısn dedim
o yüzden öle söyledim ben en basiti yazı logolarıyla başlayım diyorum. pensan diye bi kalem var önümde buna logo yapıcam gene phtosopmu kullanıyım? yoksa tavsiye ettiğiniz herhangi bi grafik için program varmı
teşekür ederim...