Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güzel Bir Gün

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmayı Vray DısplacementMod Ayarlarını Geliştirmek ile Başlayıp Doğaçlama Olarak Yapmış Olduğum Bir Çalışma Arkadaşlar.

Benzer konular

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Yerde kadehler, oda ne bayan ayakkabısı hmmm diyor insan, bide baktım ki basket topu :)) güzel çalışma ama emeğinize sağlık :)

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler Soner , Erotizm içerikli bir kurgu oluşturmaya çalıştım.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
evin içinde biri motorunu unutmuş :) bence biraz karanlık birazda renksiz olmuş ama güzel duruyor arkadaki mikadan evin içine yaptırsammı diye düşündüm bi ara

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer doğaçlama böyle bir şey oluyorsa plan, tasarım, eksiz vs. gibi kavramlar ne kadar anlamsız geliyor ...

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer doğaçlama böyle bir şey oluyorsa plan, tasarım, eksiz vs. gibi kavramlar ne kadar anlamsız geliyor ...

Yapmadan Önce Kafamızda Şema Oluşturuyoruz Tabikide fakat asıl amaç vraydisplacementmod yapmak duvarlarda olsun zeminde olsun , amacın dışındaki herşeye doğaçlama oluyor, ama anlamsız olduğuna katılmıyorum, :)

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evin içinde biri motorunu unutmuş :) bence biraz karanlık birazda renksiz olmuş ama güzel duruyor arkadaki mikadan evin içine yaptırsammı diye düşündüm bi ara

İşe Geç Kalmamanın En Kısa Yolu / Motor / :rofl::rofl:

Şaka bir tarafa imakansızlıkları zorlamış olsak evin içinde atıka bir arac ve motor cok isterım.