grunge fontlara gölge vermek doğru değildir. bunun dışında ust tarafla alt taraf uyuşmamış.
orta ve alt kısım iyi, slogana(gymkhana) uygun font kullanılırsa(en azından gölge kaldırılıp fıstıkyeşili gibi bir renk verilebilir.) ve ustteki resimleraynı yere geçişli yedirilirse daha iyi olur kanısındayım.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Fıstıkyeşili, Kırmızı, Turkuaz vb. kısacası aracın üzerinde olan renkleri denedim fakat boğucu ve anlaşılır olmayan daha doğrusu ilk bakışta insanın ilgisini çekmeyen bir yazı ortaya çıktı. Gölge vermemdeki amaçta yazının bopulması, belli olmamasıydı. Bunda tabiki en önemli etmen font ve renk ama sonunda bunu kullanmakta karar kıldım. Bu çalışma için geçti artık ama bir sonraki çalışmamda dediklerinizi dikkate alcam.
Aslında tam olarak bunu demeye çalıştım.
İyi çalışmalar.
mandalla tutturduğun resimleri konuya yakıştıramadım. sonuçta araba yarışı tanıtıyorsun. gmykhana fontunu değiştirmelisin. onun dışında herşey güzel.
Önceki afişimde film şeritleri kullanmıştım. Bunda değişiklik olsun istedim. Mandallar olayın ciddiyetini bozmuş sanırım bende sonradan farkettim. Daha çok festival tanıtımı vb. çalışmalar için daha uygun olabilirdi o mandallar. Mandallardaki resimlere gelince aslında konunun sahibi olan Gymhkana tam olarak o resimlerdeki şey. Font kötüydü sanırım ortak karar bu olmuş.
Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.