Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Habibeme Özel Çalışma (Sizce Nasıl olmuş...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aşkını ifade eden bir tasarım yerine, şutlanmış bir erkeğin eski sevgilisine karşı duygularını anlattığı bir tasarım gibi olmuş :S

O tasarıma -cidden- o fontlar olmamış :)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Olmamış, neden ?

İlk fotorafta bayanın yüzü arkada bulunan ağaçlarla kesişiyor yani lekeler üst üste bindiğinden alakasız görünüyor. eğer ki transparan bir şeyler kullanacaksan o zaman lekelere önem vermelisin.

İkinci çalışmanın en büyük eksikliği , türkçe karakter bulunmaması. Türkçe yazı yazılıyorsa türkçe karakter şart.

İyi çalışmalar....

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Doğru

kadınlara ne yaparsan yap beğenmiyorlar yaw herzaman herzaman daha fazlasını vede daha iyisini bekliyor :p ( bence bu resimleri yaparken fazla uğraşmamışsın sanki bunlar en fazla 20 dk nı almıştır biraz daha zaman habibe için :)

Dogru söylüyon arkadaşım ama geceleri yaptıgım için ama fallaha daha ama daha iyilerine laik hemde en güzellerine doğru 20 dk yaptım ama daha süperlerini yapcam ozaman Görün:D:D:D:D:D

grigio

🌱Yeni Üye🌱
hımm:)

güzel olmuş canım benim. ellerine sağlık. öenmli olan habibeyi düşünerek bişeyler yapman. siyah beyaz olmuş önemi yok. ok... ;)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
aşkın gözü kördürrr diyip tasarım konusunda hiç yorum yapmıyom :)) saten süperlerini yapcakmışsın

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne yazacagımı bilemedim :) iyikimi kötümü ne nedir habibe kimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...