hocam kırmızı yusufcuk çok güzel olmuş, tebrik ederim sanırım macro çekim yapmışsınız... hangi makinayla çektiğinizi de merak ettim doğrusu... İstanbul ve çocuk da ise yazı karakterini beğenmedim...
hocam mesajı yazarken sadece ilk sayfadaki çalışmalarınızı görerek yazdım, fakat msj. kayıt ettikten sonra diğer sayfalarda da çalışmalar olduğunu fark ettim, hepsi de çok güzel, tebrik ederim...
Hakan KALMIŞ . Bu isimi unutmayın mutlaka camiaa nın içinde olan insanların karşısına her an her yerde çıkabilir konu fotoğraf olunca =) .
Saygılarımla Sayın Hakan. Yine güzel kareler yakalamışsınız bunlarla bize güzel seyirler yaşattığınız için sağolun...
Özellikle sonbahar fotoğraflarını çok beğendim
Tebrikler![]()
Teşekkür ederim.geröçekten çok güzel bir foto kırmızı yusufçuk
Bir de Kardelen yakalasan neler olacak kimbilir Hakan, eline sağlık![]()
Ankara'ya gidişin en güzel tarafıdın İstanbul'a geri dönmek heleki bide böyle yollar karlıysa muhtesemdir 4 senedir gidip dönmüyordum Ankara'dan özlemişim çok güzel kareler bunlar eline sağlık Hakan...
Ben renkli bir dünyayi seviyorum anlasilan.
Panaromik foto güzel.
Yusufçuk hızla gelmiş dalı kırmış gibi duruyorSüper
![]()
Merhabalar, çalışmaları sunmaya devam ediyorum. Bu kez yedigöller'deyiz. panoramik sunum tercih edildi. Photoshop ile yapılan müdaheleler sonunda bu şekle girdi. İlgi ve eleştrileriniz için teşekkürler.