Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hamile bayan

kıvırcık1903

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana hamile bayan resmi lazım..sitede var ama istenilen gibi değil..işin aslı bana hem yünlü bir şey giyen yada şal falan omuzunda olan hamile bayan resmi lazım....:angel:

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
shawl2b.jpg

fp_2155856_rij_pregnancy_kickoff_050209.jpg

gisele-bundchen-walks-it-off-06.jpg

allison3.jpg

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
son resimdeki hamile mi maşallah hiç göstermiyor :) teşekkürler paylaşım için

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
061uuu.jpg
064fqd.jpg

bunlar olurmu kardeş? umarım işine yararlar.:smile::smile::tongueout:

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
doğum hastanesine git çek dayı.. haber yapacaz die :d işin şakası bi yana hamile bayan yazınca bende ne olayı die daldım konuya..

kıvırcık1903

🌱Yeni Üye🌱
hamile bayan bana birr yün firması için lazım.... arno kardeş bu arada ben bayanım dayı olmam imkansız .....:) neyse arkadaşlar gönderilen fotolar için teşekkür ederim ..... umarım müşteri bu sefer beğenir....

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
hamile bayan bana birr yün firması için lazım.... arno kardeş bu arada ben bayanım dayı olmam imkansız .....:) neyse arkadaşlar gönderilen fotolar için teşekkür ederim ..... umarım müşteri bu sefer beğenir....

umarım işinize yarar. arşivimdeki diğer hamile bayan resimleri maalesef dükkanda yarın diğerlerinede bir göz atayım.:angel::smile::smile:

kıvırcık1903

🌱Yeni Üye🌱
dediğim gibi bana bir yün firması için lazım ... yukardaki kırmızı şallı bayan gibi .... yani .... elinizde varsa başka gönderebilirseniz sevinirim ... müşteriye bir yerine bir kaç tane tasarım göstermek var......:)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
dediğim gibi bana bir yün firması için lazım ... yukardaki kırmızı şallı bayan gibi .... yani .... elinizde varsa başka gönderebilirseniz sevinirim ... müşteriye bir yerine bir kaç tane tasarım göstermek var......:)[/QUOT
istediğiniz türden resimler varsa şayet vereyim size. müşteri memnuniyeti önemlidir.:angel::angel::angel::angel:

ozanx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
var ol grafikerler net!!! ne ararrsam onu buluyorum...