Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hamster

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
ser1b.jpg

yeni başlıcam çizgiroman için ilk eskiz. tasarım ve çizimi iş edinmiş üç genç hamsterin hayatını anlatıyo :D bu arada en sağdaki benim :D

Benzer konular

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
::D:D süper olmuşş bunlar çok komik:D

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanlız kalemleri anında kemirirler :D

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
farkettiysen benim elimdeki kalemin köşesi kemirilmiş bile :D yaşadıkları daha da komik. gerçi bizim için trajik insanlar için komik o ayrı :D

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hakketen çok iiyi olmuş o kemırme olayı :D

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlgi alanlarımdan biri hamsterlar en sevdiğim ve korkmadığım tek hayvan:D
Çalışmaya gelince çok şirin olmuşlar.Sağdaki sana hiç benzememiş saçı uzun olsaymış daha güzel olurdu bak:p Hı birde merak ettiğim bir şey var bunlar niye bu kadar şişman ya :D Bayağı besin almışlar sanırsam:D Renklendirilmiş halini şimdiden sabırsızla bekliyorum..İlk ben göreceğim ona göre:D

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlgi alanlarımdan biri hamsterlar en sevdiğim ve korkmadığım tek hayvan:D
Çalışmaya gelince çok şirin olmuşlar.Sağdaki sana hiç benzememiş saçı uzun olsaymış daha güzel olurdu bak:p Hı birde merak ettiğim bir şey var bunlar niye bu kadar şişman ya :D Bayağı besin almışlar sanırsam:D Renklendirilmiş halini şimdiden sabırsızla bekliyorum..İlk ben göreceğim ona göre:D

kesildi o saçlar :S yarama parmak basmabilgisayar başında oturmaktan oluyo o göbekler yemekten deil :D tamam söz ilk sana göstercem renkli halini zaten biter bu akşam .