Neler yeni

hangi teknik

fiyonkmakarna

🌱Yeni Üye🌱
https://www.grafikerler.net/hangi-teknik-t113253.html
https://www.facebook.com/ozyurtisma.../?set=a.215921038448118.55818.142092395830983

facete düğün fotoğrafçısı ismail özyurt diye aratınca çıkıyo link açılmazsa.
hangi teknik kullanılmış bu fotoğraflarda acaba? onca işini bilen,uzman kişi var sitede ama onlarca kişi bir soruya bakmasına rağmen tek bir kişi cvplamamış oluyor.neden insanalr"başkası nasılsa cvplar amaan" tarzında?yardımcı olunsa,bilinenler paylaşılsa ve sonucunda bir insan mutlu edilse hoş olmaz mı?birine faydalı olmak kötü bişey mi?daha önce de sordum buna benzer bir soru ama onlarca kişi bakmış,1 cvp bile yok. sizin gibi eğitim alamadık,bize gösteren olmadı,soracağımız bir bilenimiz de yoktu ancak işte böyle bilgi paylaşım forumlarından okuyarak,araştırarak,videoları izleyerek...soru sorma isteği de bırakılmıyor insanda,yardımcı olunsa,bilgi paylaşılsa,anlatılsa...

Son düzenleme:

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba

linkini verdiğin döküman görüntülenemiyor.

Ayrıca bende bakmış olabilirim sorduğun bir soruya ve nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yoksa cevap vermemişimdir.
Sonuçta bilinen bir soru emin olun cevaplanır. en azından arkadaşlarım adına bunu söyleyebilirim.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
facebookta direk şahsın kendisinden rica etseniz daha iyi olmazmı?

fiyonkmakarna

🌱Yeni Üye🌱
doğru bir yaklaşım bilmiyosundur yanıtlamamışsındır ama 45 kişi girmiş bakmış bu sitede, 1ide mi bilmiyor,sonuçta burada uzmanalrın sayısı uzman olmayanların sayısından çok.çekene sor demişsin arkadaşım, çok sordum böyle,sorup öğrenmek, kendime merak ettiklerimi araştırıp öğrenip bir şeyler katmak için ama bu işi ticari yapanlar dut yemiş bülbül oluyorlar ne yazık ki.asla tek kelime laf etmiyorlar. çoğu hazır plug-inleri kullanıyor ama sanki kendileri excel formülü yazmış ve formülü paylaşmak istemiyor gibi kendilerine saklıyorlar.ben bildiği herşeyi karşındaki gelip talepe tmese bile kendiliğinden paylaşan,işe yaramak,birilerine yardımcı olmak,el vermek isteyen biri olarak böyle paylaşımdan yoksun,bencillikleri gördükçe "bunu nasıl yapttın"diye artık kimseye sorasım gelmiyor açıkçası.Bu renk tonlamalarını öğrenmeyi çok istiyorum,cs4 kullanıyorum ve ne öğrendiysem kendi kendime,araştırarak,okuyarak,Artık sormaktan cevap alamamaktan,insanalrın bildiklerini paylaşmak istememesinden yoruldum.Allah rıası için biri çıksın da bu renk tonlamaalrını nasıl yapabilirim anlatsın yaa.

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım merhaba, asabiyetini sevdiğimden yazıyorum. :)

Cs 4'ü, 5'i, 15'i farketmez eğer PS kullanıyorsan bu tonlamaları PS içindeki çeşitli filtrelerle yapabileceğini biliyor olman gerek. Level'le bir kısım ayarlayabilirsin, Hue yapabilirsin, çeşitli kombinelerden sonra filtrelerinden yine ayarlanabilrisin.

Baktın yapamıyorsun hazıra konacaksın. Gireceksin gooogle amcaya, yazıcaksın arama kısmına 'photoshop filters', kesmedi bişi çıkartamadın durumdan ozaman plugin indireceksin, kuracaksın ve makinayı baştan çalıştıracaksın ki alet kendine gelecek.

Benim kullandıklarımdan bazılarının isimlerini vereyim ki sanırım sana iş görür, AV bros, DCE tools, Nik Software...

ve herşeyden öte, bilgi almak için konuyu açtıktan sonra beklemen gerekiyor. Hemen cevap gelmesi 50.936 adet Photoshop konusunun arasında biraz acayip olur:)

Ki fotoğrafçı olarak çok araştırman lazım, kurgulaman lazım..

Bol şans.