Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gece canım sıkıldı yapayım dedim şu resme bişeyler.
bi süre sonra (özellikle gözlere geldiğimde) tırsmaya başladım kapadım:ghost:. sonra dayanamayıp gene açtım bitirdim. (gözleri en sona bıraktım tabi) :rofl:
Ben oldukça başarılı buldum. Son halinde özellikle gözlerde biraz yapaylık kokuyor. Biraz daha üzerinde durmanızda fayda var dıye düşünüyorum. Emeğinize sağlık
Çok güzel bir çalışma.. Emek ve beceri kokuyor.. Ama başlıkta hayalet yazıyor.. :S Hiç hayalet görmedim ama akıllarda canlanan hayaletlerden uzak.. içne şeytan girmiş bir kız, yada ne bilim başka birşey..
Ya bu konu tarih oldu ama şimdi farkettimki ozaman monitörüm baya bi karanlıkmış. Gizlediğim herşey ortada Son bi düzenleme yapmıştım onu atayım bari. Çözünürlüğü biraz düşük orjinali hdd ile birlikte tarihe gömüldü
Ayy gece gece nerden girdim bu konuya. Ben hiç sevmem korkunç şeyleri çok korktum. Rüyama girmezse iyi.Ama itiraf etmeliyim korkuttuğuna göre başarılı. :ghost::devil::worried: