Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sektöre ait değil bu taslağım sadece tam uyuyacağım sıra gelen ilhamlardan birisinin ürünü . yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum üzerinde çalışmalar devam etmektedir.
Tasarım,renkler ve sayfa düzeni hoşuma gitti.Emeğinize sağlık. Fakat logodaki bina benzeri figürü,temada bahsedilen sanatla bağdaştıramadığım için çözemedim.
gayet güzel ve sade bir çalışma. tek gözüme takılan iletişim menüsünün sağ üst köşesi ile sağ tarafındaki shapein sol üst köşsi uyumlu olsa, yani ovallikleri aynı olsa, bir de sağ ortadaki ağaç fotoğrafının bulunduğu kısmın sağ ust koşesi yine oradaki shape ile uyumlu olarak oval olsa hiçbir sorunu kalmyacak bence başarılarınızın devamını diliyorum
gayet güzel ve sade bir çalışma. tek gözüme takılan iletişim menüsünün sağ üst köşesi ile sağ tarafındaki shapein sol üst köşsi uyumlu olsa, yani ovallikleri aynı olsa, bir de sağ ortadaki ağaç fotoğrafının bulunduğu kısmın sağ ust koşesi yine oradaki shape ile uyumlu olarak oval olsa hiçbir sorunu kalmyacak bence başarılarınızın devamını diliyorum
yorumlar için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar tasarım açısından açıkcası sıkıntılı günlerimde mutlu etti beni savunmama gelince hayali site olduğu için logo kısmına oyle bi şekil koydum maksat burada logo var demek iletişim kısmının sag köşesi ile yanındaki yeşil alanın sol köşesi keskin devam edecekti oradaki ovalliği kaldırmamışım resim sağ ortadaki resim de her köşesi aynı şekilde oval sağ üst köşe arka plan rengine yakın olduğu için görünmüyor tekrar teşekkür ederim dostlarım