Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayali Bir Site

• Konbuyu başlatan energy_explode
  • Başlangıç tarihi
E

energy_explode

Guest
Bir sektöre ait değil bu taslağım sadece tam uyuyacağım sıra gelen ilhamlardan birisinin ürünü . yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum
üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

alma.png

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarım,renkler ve sayfa düzeni hoşuma gitti.Emeğinize sağlık.
Fakat logodaki bina benzeri figürü,temada bahsedilen sanatla bağdaştıramadığım için çözemedim.:)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet güzel ve sade bir çalışma. tek gözüme takılan iletişim menüsünün sağ üst köşesi ile sağ tarafındaki shapein sol üst köşsi uyumlu olsa, yani ovallikleri aynı olsa, bir de sağ ortadaki ağaç fotoğrafının bulunduğu kısmın sağ ust koşesi yine oradaki shape ile uyumlu olarak oval olsa hiçbir sorunu kalmyacak bence:)
başarılarınızın devamını diliyorum

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
gayet hoş ve sade flash olsa mukemmel olurdu. ayrıntılar bütünü oluşturur aslında ama o kadarda göze batıcak bısey yok tebrikler.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet güzel ve sade bir çalışma. tek gözüme takılan iletişim menüsünün sağ üst köşesi ile sağ tarafındaki shapein sol üst köşsi uyumlu olsa, yani ovallikleri aynı olsa, bir de sağ ortadaki ağaç fotoğrafının bulunduğu kısmın sağ ust koşesi yine oradaki shape ile uyumlu olarak oval olsa hiçbir sorunu kalmyacak bence:)
başarılarınızın devamını diliyorum

katılıyorum

E

energy_explode

Guest
yorumlar için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar :) tasarım açısından açıkcası sıkıntılı günlerimde mutlu etti beni savunmama gelince :) hayali site olduğu için logo kısmına oyle bi şekil koydum maksat burada logo var demek :) iletişim kısmının sag köşesi ile yanındaki yeşil alanın sol köşesi keskin devam edecekti oradaki ovalliği kaldırmamışım :) resim sağ ortadaki resim de her köşesi aynı şekilde oval sağ üst köşe arka plan rengine yakın olduğu için görünmüyor ;) tekrar teşekkür ederim dostlarım