Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hd video codec sorunu

golge89s

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar.edius 5 versyonunu kullnmaktayım .full hd çektiğim videoyu adobe premire cs3 veya ediusta açamıyorum.video formatı .mov....ses var ama ekran karanlık bi kaç codec yukledım ama sorun çözülmedi.isletim sistemim wn 7 .yardımlarınız için teşekkürler

Benzer konular

DEEQIM

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

mov video uzantısı altında birçok uzantıyı barındırır diğer video uzantıları gibi edius 5 alt versiyonlarına göre çok daha farklı video uzantılarını açabilmektedir ama hepsini değil :( edius 6 kullanmanı öneririm yada profesyonel bir video converter ile sorununu çözebilirsin.

swordof

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emreyazicioglu.com.tr
mov video uzantısı altında birçok uzantıyı barındırır diğer video uzantıları gibi edius 5 alt versiyonlarına göre çok daha farklı video uzantılarını açabilmektedir ama hepsini değil :( edius 6 kullanmanı öneririm yada profesyonel bir video converter ile sorununu çözebilirsin.

Adobe Media Encoder var tam sana lazım olan converter adobenin master collection CS4 serisinde yer alıyor. Kesinlikle işini görür ve bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın.

DEEQIM

🌱Yeni Üye🌱
bilgin için tesekkür ederim Adobe Media Encoder yerine canopus procoder tasviye ederim görüntü kaybını en aza indirmen için ikisi arasında farkı video spectrum da görebilirsin.