Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HE-MAN film afişi

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğenilerinize

hemano.jpg

Benzer konular

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
elinize sağlık siz yaptıysanız

aa vüxt kasları konusunda oldukça çalışılması gerekiyor
hatta karın bölgesinde neredeyse hiç kas yok
dikkatli bakınca kaslı bir erkek vücudu izlenimi vermiyor

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neyi beğenicez pek anlamadım olayı?
Çalışma hakkında bir açıklama yapmamışsınız?
Çalışma sizemi ait?
Ve çalışmayı siz yapmamış olsanız dahi kılıç tutan eli farketmemeleri hayli ilginç.

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com
Neyi beğenicez pek anlamadım olayı?
Çalışma hakkında bir açıklama yapmamışsınız?
Çalışma sizemi ait?
Ve çalışmayı siz yapmamış olsanız dahi kılıç tutan eli farketmemeleri hayli ilginç.

Brova valla büyük resme zoom edince farkettim şaka gibi :wink:

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık siz yaptıysanız

aa vüxt kasları konusunda oldukça çalışılması gerekiyor
hatta karın bölgesinde neredeyse hiç kas yok
dikkatli bakınca kaslı bir erkek vücudu izlenimi vermiyor

Teşekkürler
Ama bu bir kompozisyon çalışma ; benim eklediklerim arkaplan yazılar ve kolajlama size seviyeli yorumunuzdan ötürü ayrıca teşşekkür ederim.

..bazı arkadaşlar bişeyde boncuk bulmuş gibi sevinir açıklamalar yapmışlar da.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler
Ama bu bir kompozisyon çalışma ; benim eklediklerim arkaplan yazılar ve kolajlama size seviyeli yorumunuzdan ötürü ayrıca teşşekkür ederim.

"..bazı arkadaşlar bişeyde boncuk bulmuş gibi sevinir açıklamalar yapmışlar da."

Bu yorum size yakışmadı...

Çalışmanızda sizin yaptığınız kısımlarda hatalar mevcut.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
yine de ben burda bir emek görüyorum üstünde biraz daha dursaydı, zaten o eksikleride tamamlardı sanırım aceleye gelmiş bir iş görüyorum eksikler olsada uzaktan bakınca fena değil...emeğinize sağlık daha eksiksiz bir çalışma yapıcağınıza eminim...;)

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"..bazı arkadaşlar bişeyde boncuk bulmuş gibi sevinir açıklamalar yapmışlar da."

Bu yorum size yakışmadı...

Çalışmanızda sizin yaptığınız kısımlarda hatalar mevcut.

Evet biraz tepki göstermiş olabilirim.
Ama dikkat ediyorumda genelde " Neyini beyeneceğiz bunun" , " Nesi tasarım bunun" vb yorumlara hiç uyarıda bulunmuyorsunuz. Bu yorumlarda az olsa emeği geçmiş insanlara hakaret sayılmazmı.

Ayrıyetten ben geneldehep beğenilerinize diya açarım mesajları. Beğendiğin beğenmediğin yönleri uslupla yazarsın. Saçmalamnın anlamı yok. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz.

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com
Bakın sadece emek hacadınız diye insanlar bunu beğenmek zorunda değil ki... Buraya bir çalışma ekliyorsanız lütfen iyi kötü tüm eleştirilere açık olun. Arkadas gerçekten güzel bir detay yakaladı ve paylaşmış. Sizin burda cevap olarak haklısınız diyip yada dememek size kalmış tabii, elinizen geldiğince o hatayı düzeltmek olmalı.

E siz gelmiş seviyesi düşük bir cevap yazmıssınız. E ozaman koymayın eleştiri kaldıramayacaksanız. O hataların size söylenmesi tamamiyle sizin tasarımınızı güzelleştirmek veya yorumcunun tecrübesini sizinle paylaşmaktır. Direk olumsuz anlayıp bu şekilde vevap yazmanız hoş olmamış.

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bakın sadece emek hacadınız diye insanlar bunu beğenmek zorunda değil ki... Buraya bir çalışma ekliyorsanız lütfen iyi kötü tüm eleştirilere açık olun. Arkadas gerçekten güzel bir detay yakaladı ve paylaşmış. Sizin burda cevap olarak haklısınız diyip yada dememek size kalmış tabii, elinizen geldiğince o hatayı düzeltmek olmalı.

E siz gelmiş seviyesi düşük bir cevap yazmıssınız. E ozaman koymayın eleştiri kaldıramayacaksanız. O hataların size söylenmesi tamamiyle sizin tasarımınızı güzelleştirmek veya yorumcunun tecrübesini sizinle paylaşmaktır. Direk olumsuz anlayıp bu şekilde vevap yazmanız hoş olmamış.

"şaka gibi " bu yazı size ait değilmi ??seviyelimi?? ben hiç bir tasarım programında "şaka gibi" komutu yada tasarım yöntemi hatırlamıyorum bumu? profesyonel yorum. Bak benim yaz dığım cevap sizi kırmışkı İşinize gelince yukarıdaki gibi manalı cümleler kurabiliyorsunuz.

Forumu meşgul ettiğim için diğer arkadalardan özür dilerim .
Saygılarımla.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler

"şaka gibi " bu yazı size ait değilmi ??seviyelimi?? ben hiç bir tasarım programında "şaka gibi" komutu yada tasarım yöntemi hatırlamıyorum bumu? profesyonel yorum. Bak benim yaz dığım cevap sizi kırmışkı İşinize gelince yukarıdaki gibi manalı cümleler kurabiliyorsunuz.

Forumu meşgul ettiğim için diğer arkadalardan özür dilerim .
Saygılarımla.

Hazır görsel üzerine açıklama yapmadan beğenilerinize diye yazıyorsunuz. Yaptığınız hazır görselin üzerinden ilüstrasyonmu, yoksa küçük çaplı bir duvar kağıdımı, yada photosopta yazılara efekt vermek için serbest bir çalışmamı belli değil. Çizgi karakterere ayrı bir ilgim oldğundan gerek animasyonlarda, gerekse küt görsellerde dikkatimi herzaman detay çekmiştir. Yani bu yüzden birşeyler içinde boncuk bulmak içinde kişide birazda göz gerekir. Pherunun şaka gibi ifadesi benim dikkat çektiğim kılıç tutan elde saklıdır.

İfadeleriniz, karakterinizi yansıttığında sokak ağzı yapmanın sadece monütöre kafa atmanın dışında sonuçlanacağını zannetmiyorum. Paylaşımlarınızı yaparken ufak bilgilerle görselinizi açıklarsanız, ne sonrasında açıklama yapma zorunda kalır, nede yanlış anlaşılmalarla çalışmanızın konusu değişir.

hemanteaserstylebynebez.jpg