Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hgrafik logo v2

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
Kendi matbaa ve reklamcılık hizmetleri ajansım için yapmış olduğum logo çalışması.. Beğenilerinize sunuyorum. :sweating:

logocopydx.jpg

Yorumlarınızı beklemekteyim.. Şimdiden teşekkürler. :smile:

Son düzenleme:

Benzer konular

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Fakat kullanmış olduğunuz amblemi ne amaçla yaptınız ?

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
reklamcılık dediğimizde akla gelen ilk şey olan fikir kavramı fikir balonuyla temsil ediliyor.. balonun içinde h harfi var.buda kurumun isminin baş harfi.. h harfinin altından virgül gibi çıkan şey hem fikir balonunun biyerden çıktığına işaret ediyor hemde g harfini sembol ediyor. hg harfleri var gibi bir izlenim oluşturuyor..

bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim..

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşünce güzel. Fakat uygulama üzerine biraz daha çalışılırsa daha güzel olacak gibi :). Kullanmış olduğunuz font yerine başka bir font kullana bilirsiniz :). Renk bakımından ise hoş olmuş. Başarılar...

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
zaten psd dosyası açık duruyor sürekli aşşağıda aklıma bişey geldiği gibi karalamaya başlıyorum :) magic wand tool ile fikir balonunun içinden h yi kesmiştim çok pütür pütür oldu onu çözemiyorum feather veriyorum yine olmuyor çözebilmiş değilim.. shadow veriyorum her hangi bir renk üzerinde kötü duruyor bu sefer. transparan zaten logo.. Sanki biraz daha çalışmam gerekli üzerinde.

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikir balonunu H nin üstüne gitirebilirsin. Düşünen bi h gibi benimkiside bi fikir ^^

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
olabilir deneyip upload edeceğim. Teşekkürler fikir için :) yorum içinde.

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç önemli değil :) Yeni yeni başladım bu işe bende siz benden daha tecrübelisiniz tabi ki. Ama 6 yaşından beri hep elime bi kalem alıp logo çizmişimdir. Microsofta bile ^^ O yüzden düşünclerimle övünüyorum :p

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Logonuzu vektör tabanlı bir programda hazırlamanızı tavsiye ederim.

Tasarım konusuna'da daha fazla çaba sarfetmeniz lazım.

Elinize sağlık emek vermişiniz ama ne yazıkki emek verdiğiniz çalışma olmamış tekrardan daha fazla logo örnekleri inceleyip değişik fikirlerle yeni bir logotype tasarımı çalışmanızı öneririm.

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
İlk defa corel dışında bir programda logo çiziyorum. Normalde Corel kullanıyorum logo çizerken fakat bu sefer içimden ps geldi :) ne yazıkki oda pütür pütür oldu şimdi corelde çizmeyi planlıyorum. bu logonun aynısını çizdim fakat renk derinliğini yakalayamadım.onunla uğraşıyorum.yorumunuz için teşekkürler.

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
Arkadaşlar çalışmayı güncelledim. Bir bakarsanız sevinirim. Diğer logo photoshop çizimiydi bu ise corel çizimi bu seferde fontlarda sıkıntıda kaldım sizce hangisi olmalı ?

graphic1q.png

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Hocam elinize sağlık.
En alt soldaki'nin fontu en güzeli bence ama tarzı değiştirin isterseniz.

Ben taktım ambleminize kafayı ama gerçekten hoş görmediğim ve yarın, birgün keşke daha farklı yapsaydım diyeceğinizi bildiğim için söylüyorum biraz daha beyninizi kurcalayın daha farklı bir logo yapmanızı yine tavsiye ediyorum.

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
Hocam aradığım herkeste olan birşey değil farklı birşeyler arıyorum gerekirse 1 ay daha uğraşırım bunu farklı bir hale çevirmek için zaten şuan üzerinde düşündüğüm bir kaç parça birşey daha var.. Fakat buradaki grafiker alemine rahatsızlık vermemek için ne çalıp çırpmayı ne de esinlenmeyi düşünüyorum.. sınırlarımı zorlamam lazım diye düşünüyorum şahsi fikrim. Yorumunuzu değerlendireceğim. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.. :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir ajans için gereğinden basit beğenmedim yeni bir fikire yönelmenizi tavsiye ederim

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
çalışmaktayım üzerinde.. yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım önerinizi.