Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HipHop Party Afiş Çalışması

medCezir

🌱Yeni Üye🌱
peaceekg6.jpg

Benzer konular

gizemcosgun

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım çalışman güzel.aslında ben hiç eleştirilmeyi sevmem ama sen bunu buraya koyduğuna göre iyi yada kötü eleştiriye açıksın.sana tavsiytem bu hiphop organizasyonuyla ilgili bir afiş olduğu için daha hareketli bol renkler ve insan motiflerine yer vermen uygun olurdu.çünkü çalışman sanki bir yerin inşaat alanı olduğu izlenimi vermiş.ama bu çalışma daha farklı şeylerde kullanılması daha iyi olurdu.hip hap deyince gözüne gelen renkleri düşün birde çalışmana bak başarılar

RYUDORF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobegrafik.com
arkadaşım çalışman güzel.aslında ben hiç eleştirilmeyi sevmem ama sen bunu buraya koyduğuna göre iyi yada kötü eleştiriye açıksın.sana tavsiytem bu hiphop organizasyonuyla ilgili bir afiş olduğu için daha hareketli bol renkler ve insan motiflerine yer vermen uygun olurdu.çünkü çalışman sanki bir yerin inşaat alanı olduğu izlenimi vermiş.ama bu çalışma daha farklı şeylerde kullanılması daha iyi olurdu.hip hap deyince gözüne gelen renkleri düşün birde çalışmana bak başarılar

resme baktım baktım bi tuhaflık var dedim. sonra bu yazıyı okudum.. %100 katılıyorum

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok karışık, hiçbirşey anlaşılmıyor. Yolda görsem 1 saniyeden fazla bakmam ve önce ne olduğunu anlamaya çalışırım, bu da 1 saniye için ne kadar kolay olur ki?

reklamciagbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiphop parti başlığı olmasa izmirde bir yerel radyonun program tanıtımı diyebilirdim. Kısaca afiş kendini anlatmıyor. Vinç yerine bir dj kabini sanki daha iyi olurdu. Benim yıllar evvel bir ustam vardı o zamanlar bu işler elle çiziliyor elma resmi çizer sonrada çocuklar bakın bu armut olmuşmu derdi... hep beraber yahu bu elma dediğimizde amacına ulaşmış olmanın mutluluğu içinde pis pis gülerdi. Tavsiyem yaptığın işleri çevrendekilere sorman bu neye benziyor diye... Sevgilerimle

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
cd kapagına benzıyor başlıgı bıraz buyuk tutmalı ve arkadaslarında dedıgı gıbı bıraz heyecan katmalısın, konsept olarak ıyı dusunulmus fakat uygulama yetersiz.

basarılarının devamını dılerım.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Hiphop parti başlığı olmasa izmirde bir yerel radyonun program tanıtımı diyebilirdim. Kısaca afiş kendini anlatmıyor. Vinç yerine bir dj kabini sanki daha iyi olurdu. Benim yıllar evvel bir ustam vardı o zamanlar bu işler elle çiziliyor elma resmi çizer sonrada çocuklar bakın bu armut olmuşmu derdi... hep beraber yahu bu elma dediğimizde amacına ulaşmış olmanın mutluluğu içinde pis pis gülerdi. Tavsiyem yaptığın işleri çevrendekilere sorman bu neye benziyor diye... Sevgilerimle

evet iyi tespit katılıyorum.

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karışık ama düşünce güzel birazda renklerle oynanırsa problrm yok
eline sağlık

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kullandığın Fonu Değiştirmelisin HipHopla Alakalı Bişeyler Koyabilirsin dans Eden insan Figürleri gibi...

ajanskenan

🌱Yeni Üye🌱
burada ki, hiçbir insan resim ve grafik tasarımı almadan nasıl bu kdar rahat konusabiliyorlar
ben burada renkelrin insanlarda bıraktığı psikolojiyle birsey tasarlayıp sizin kolpa fikirlerinize bırakamam ilk önce gidin de programı kullnmayı bilen birilerinden azcık birseyler öğrenin

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım kullandığın fontlar en başta hip hop la birbirine çok zıt duruyor. çalışmanı ilk gördüğümde bi rock afiş çalışmasını anımsattı bana. bence baştan çalış bu afişi ve daha canlı renkler kullanmaya çalış. sonuç = olmamış...! iyi çalışmalar

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş eline sağlık bende genelde hıphop afişleri düzenliyorum. genlde renkli çalısırım. ama sonuçta underground ortam. karamsarlığa ve karanlığa her zaman yer var.

hıphop renk olduğu kadar karanlıktır da. RESPECT

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kullandığın fontlar en başta hip hop la birbirine çok zıt duruyor. çalışmanı ilk gördüğümde bi rock afiş çalışmasını anımsattı bana. bence baştan çalış bu afişi ve daha canlı renkler kullanmaya çalış. sonuç = olmamış...! iyi çalışmalar

anlasılabilirlik açısından bu font ideal tag seklinde olsa kimse anlamaz

kerem666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar grafitti tarzında ve daha jan janlı renkler kullanmanı tavsiye ederim...

yelizaraz

🌱Yeni Üye🌱
bence afis gibi değil el ilanı olmuş gibi çok dolu biraz daha özet ve yazı büyüklükleri vurguya ggöre ayarlanmalı bence, renk ve kompozisyon açısından baktığımda ise bi düzen göremedim...ama tabiki de sanattır.. sen böle yaptım dersen ben sadece "bence çok başarılı değil" derim.... kolay gelsin arkadaşım

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renklerçok soft sayfayı açarken daha farklı şeyler göreceğimi zannediyorum. Eğlence , renkleri ve hiphop bunların birleşiminden daha güzel sonuç alabilirsin. Ama yinede emeğine sağlık güzel olmuş:)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
başlığın yazı karakterlerini graffiti tarzı yazabilirdin. ayrıca arkadaşlarında dediği gibi renkleri bol kullanabilirsin. canlı renkler, birde insan motifleri olabilirdi.. kafasının üstünde dönen dansçı gibi :D

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiphop denildiğinde aklıma gelen ilk şey graftler.rengarenk bir ortam yani.çalışman benim düşüncelerime uzak kalmış.ayrıca peace in izmir yerine türkçe bir cümle kullansan dahada güzel olurdu.bunu eleştiriden sayma sadece benim düşüncem bu :) türkçemizi koruyalım arkadaşlar...

reis türkoğlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afişlerde ve bilbordlarda okunabilirlik çok önemlidir çünkü bu ikisini de insan alıp eline uzun uzun bakamaz. bu sadece broşür için geçerlidir. şimdi, bu çalışmada yazılar çok okunaksız bir de kelimeler birbirine çok yakın olunca bu afişi iki kat okunmaz kılıyor. ikincisi ise renklerin hiphoola hiç alakası yok. daha canlı ve iç kıpırtatıcı renkler seçmen lazım. ve son olarak da arka fonda kullandığın resmin hiphopla ne alakası var. ama gene de devam et çalışmalara. eminim çok daha iyi olacaksın...