Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hırdavat dükkanı için kartvizit çalışması

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar çoğunlukla hırdavat dükkanlarının kartları arka fonda birkaç resim soluk bir renk ve dikkat çekmek için yazılarda kontur kullanılır ve göz yorar ben bu tasarımda bunlardan kaçarak sade ve özgün olmasını istedim.kart selefon olarak basıldı ve gayet dikkat çekici oldu(kendi düşüncem) tabi sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum sizce eksik varmı yanlış varmı ? renk olarak müşterim mavi tonlarını kullanmamı istedi sizlerin yorumlarını bekliyorum.

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Koyduğunuz çalışmayı alt kısmından düzelte tıklayarak linkleri değiştiriniz. Site kuralları gereği iletişim bilgisi kullanmanız yasak. Bunun dışında çalışma çok basit gözüküyor kullandığınız font işi zorluyor. Kullandığınız görselse konudan uzaklaştırıyor gibi geldi bana. Emeğinize sağlık ..

asil_52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
font değişik olsa daha güzel olabilirdi. ama bu haliylede güzel bi çalışma. emeğine sağlık

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mavi renk yerine kırmızı kullansaydın biraz daha göz hoş gelirdi.Birde civata somun eklesen hırdavatçıya iyi gider..Eline sağlık bence yinede güzel ve sade bir çalışma.

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fontları beğenmedim :) emeğe sağlık

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ama çok basit biraz hayal gücü