Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

honda plaza uzuner

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afişin gerçekten çok hoş olmuş! düşünce olsun, tipografi olsun seçtiğin iki renk olsun, gayet başarılı tebrik ederim

rene00

🌱Yeni Üye🌱
bastan sıyaha karsı cıkanlara sole bısı dıyım laststrokee adına select dergisnin konsepti gibi bisi oldu sıyah renk cıktıgından berı devam eden bısı gıbı. sana gelınce kucuk hanım bence olmamıs selectın dıger calısmalarına bı goz at ve gazete kupuru yerıne baska bısı daha yakısırdı kapaga kupuru ıç sayfada kullan bı dahakıne gercı belkıde basıldı amaa yenı geldıgım ıcın goz atıyorum calısmalarınıza

laststrokee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah evet seviyorlar ama emin ol derginin konseptini senden daha iyi biliyorum bir önceki kapak çalışmasını ve dergiyi ben hazırladım öncekileride arkadaşım. artık çizgilerini değiştirmek istediklerini söylediler bize. eline geçtiyse eğer 9. sayısı öncekilere göre çok farklı mesela. beğendiğine dair bişey söylememişsin ama yinede saol. siyah olayını anlattığın için arkadaşlara

mimge87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet başarılı bi çalışma ancak alttaki eğik çizgi ile yazı aynı anda biter yada başlarsa gözü yormaz daha iyi olur benim fikrimce tebrikler....

laststrokee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o kapak için benim artık yapabileceğim hiç bişey yok:D ben bukadar yaptım sonrada işten ayrıldım. onay alınmamıştı. bu ay selecti elime aldığımda görücem bende kapağın uğradığı değişiklikleri.

basıldı dergi.açıkcası ben beğenmedim kendi işimi. select logosu ay sayı bilgileri çok büyük olmuş. kendi gözlerime battı. içinkelir kısmınıda değiştirmişler biraz. ben zaten tam dengeli yazmamışım, yeni ekledikleri yazılar dahada dengesiz olmuş. sonra o gazete küpürün kçşelerindeki üçgen köşebent gibi şeyleri neden koymuşumki hiiiç yakışmamış...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle elinize sağlık.. Tasarımda da resimsel estetik değerler aranmalıdır..tasarımınız sola çekiyor(arabalarda olduğu gibi :)) bakan kişiyi rahatsız eden bu bence.çünkü sol alta konulan dergi ismi, yazıların ve konulan gazete resminin eğimi bu sola çekimi sağlamış..bu dengesizlik ters alanda bir boşlukla veya tasarımdan farklı bir söz söyleyen görsel oyunla halledilebilirdi belki..veya üstteki resim ters yönde eğimlenebilirdi. göz ilk önce gazete resimini algılıyor. sonrasında select logosunu.. "honda plaza uzuner 10 yaşında" kısmı gazete resmi ile bütünleştiği için sağ tarafta farklı birşey arıyor göz.. belki bu üçgen haraket sağlansa göz tasarımın içinde kalır ve o tariflenemeyen eksiklik hissi kaybolurdu.. ve sanırım moda olan bazı stiller doğuyor grafik tasarımlarda da zaman zaman.. şöyle ki şu eğik yazı içinde renk tekrarları uygulaması artık bitmeli.. eğer bir modası varsa bu işin bu stil artık demode..yine de siyahı sevdiğimdendir ki kötü denemez.. sadece estetik algılarımızı rahatsız ediyor sanki..

akgulrafet

🌱Yeni Üye🌱
Bazı arkadaşlar bu çalışmalar üzerinde yorum eleştirisel yorum yapmış. Ancak ben bu arkadaşlara malesef katılmıyorum. Siyah ve kırmızı renkler çok hoş olmuş. Yani bu tasarım göze gelen ve dikkat çeken bir çalışma olarak göze değmeştir. çalışmalarınız devamını dilerim