Yapamadığınız bir şey olursa özelden mesaj atıp yardım isteyebilirsiniz. Ama kişisel sataşmalar biraz fazla olmaya başladı aman dikkat derim.
Şahsen ben 5 seneden beri web tasarımı yapmaya çalışıyorum kendi çapımda. Ama bu dediklerinizden hiç birşey anlamadım. Css ile rötuş yapmak ne demek. Benim bildiğim Css ile BG resminde birtek x,y pozisyonları ve tekrarlanma ayarları yapılabilir. Asıl bence siz bilmiyorsanız yazmayın.
Kendi çapınızı bilmeniz gayet olumlu bir tavır.
Sizin bildiğiniz kadarı ile kısıtlı olarak sadece x ve y de tekrarlama yaparsınız...
" diğer rötuşlar " ifadesinde css den sonraki başka işlemler anlamı var...
Css ile rötüş yapmak diye bir şey mi yazmışım iyi okuyun bence...
Sanırım arkadaşın sorduğu soruyu üstünkörü okudunuz anlamadınız ve bu şekilde cahilce bir tepki verdiniz. Soruda bg resmini farklı çözünürlüklerde farklı boyutlara getirme isteniyor, siz bildiğinize göre bunun css ile nasıl yapıldığını bize yazarsınızda bizde öğreniriz. Css ile resmi sayfaya ortalamayı bilmediğimi düşünüyorsanız, forumumuzda biraz daha gezinip yazıları okuyun sonra yazın derim.
Mesajları iyi okuyun bir daha bu hataya düşmeyin.
Bu konuya tekrar göza atmam !!! ARI ÜYE olmadan bana mesaj atabilen hataman arkadaş vasıtasıyla oldu ki iyi de olmuş. !!!
Sitede moderatörlerin arkadaşları saygı sınırlarını zorlamaya başlamış görülen...
Bu işe daha yeni başlamış hataman arkadaşımız da beni " cahillik " le itham edip forumu okumanı tavsiyelemiş.
Siz arkeleoji okurken veya kumaş iplik satışı ile ilgilenirken,
ben bu konularda iş üretip, para kazanıp, özel + dersanede öğrencilerimle meşguldüm...
11-12 Senedir İnternet teknolojileri daha önceki 8-9 Sene içinde reklam sektöründe grafik tasarım yaparak hayatını kazanan biriyim.
Bence cahil kelimesini bu kadar hoyratça ve kime kullandığınızı bilmeden kullanmayın.
Ordan buradan js kodları alıp ne işe yaradığını öğrenip o işlevlere uygun siteler değil, gerekli olan tasarıma tam da bu konudaki gibi işlere bahsi geçen kodları kendim yazıyorum.
Bu durumda her iki sevgili arkadaş; çaptan ve cahillikten söz etmeden önce sizi saygılı olmaya davet etmekten başka bir şey yapamayacağım...