Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

html yaptığım site yorumlarınızı bekliyorum üstadlarım

hakanay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ugurkapi.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
İlkönce söylemek istediğim herşey çok turuncu. mesela başlıklar siyah olabilirdi. veya koyu bir kahverengi. çok daha şık dururdu bence.
-genel olarak bir tasarım yapıldığında tek font ile çalışılır ama sizin çalışmanızda çok fazla font kullanılmış. o yüzden daha karışık duruyor.
-bazı başlıklarda türkçe karakter kullanmamışsınız. mesela "BİZE ULAŞIN" yerine "BIZE ULASIN" yazıyor.
- turuncu arkaplana sanırım çok ince bir beyaz çerçeve eklemişsiniz. çok kötü geliyor göze. sankı biyerden dekupe edilip alınmış gibi duruyor.
-Alttaki resmin (sanırım videonun) kenarlarına da siyah bir çerçeve veya siyah bir gölge verirseniz arkaplana yapışmış gibi durmaz.
- ve son olarak siteye yüklenen çalışmalarda reklam amaçlı olduğu düşünüldüğü için tel. numarası ve adres yazılması yasak isterseniz onu da biraz flu yaparak ekleyin çalışmanız kaldırılmasın.
gözüme çarpan noktaları işaretledim. umarım faydası olur.

ugurkapi.jpg

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha yaratıcı birşey olabilirdi amacına uygun bir çalışma yapılmaya çalışılmış fakat daha uygun daha güzel tasarım kokan birşeyler yapılabilirdi.

Başarılar

hakanay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için saolun önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağım.Allaha emanet.

E

energy_explode

Guest
müsadenizle bende birkaç kelam etmek istiyorum

1- desenli arkaplanın üzerine koyduğun oval kenarlı site tabanını daha şık gösterecek bir hareket veya renk kullanmalısın

2-içerik yerleşimi bakımından site çok amatör duruyor düz yazılmış geçilmiş gibi daha estetik ve dikkat çeken bir içerik yerleşimi yapmanı tavsiye ederim

3- web sayfan renkleri açısından çok bunaltıcı insanlara nefes alabilecekleri rahat renkli kısımlar kullanmalısın

4- menü kısmını baştan aşağı değiştirmelisin yeni bir menü tasarlamalı menüdeki yazı fontunu web standartlarına uygun bir font yapmalısın ve menü yazıların çok kalın ve büyük ziyaretçiye menü olduğunu hissettirmelisin.

5- Türkçe karakter problemlerini çözmelisin profesyonel bir tasarımcı Türkçe karakter problemi yaşamaz.

6- logo kısmını da elden geçirip yeni tasarlayacağın menüye göre yerleştirmende fayda var

iyi çalışmalar

hakanay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim çok güzel yerlere değinmişsiniz.

hakanay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızın dewamını bekliyorum arkadaşlar...