Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HTMLde Frame

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Arkadaşlar HTML'de Görsel Olarak Gayet Basit Bir Şekilde Frame Hazırlanıyor
Fakat Bizim Bunu Kodla Yapmamız Gerekiyor Ve Ben Her Seferinde Framelerin Yerini Karıştırıyorum Bu Konu Hakkında Da Güzel Ve Eğitici Bilgiye Sahip Olan Varsa Ve Bu Bildiklerini Paylaşırsa Sevinirim. Teşekkürler, İyi Çalışmalar

Benzer konular

puhuma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerler.net
3 hafta olmuş, yeni gördüm. Başkalarına faydalı olabilir.

Kod:
<iframe name="orta" frameborder="0" height="100%" width="100%" scrolling="yes" src="iframe.html"></iframe>

kolay gelsin..

eren_yuncu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ervizyonreklam.com
arkadaşım sen frami şöyle mi sitiyorsun banner sabit kalacak sayfanın alt bölümü scroll çubuğu ile gezilecek bunu illa kodla değil front page de de yaparsın yada web page maker die bi html editörü var kolaylıkla frame eklersin

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Arkadaşlar Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
Ben Sorunumu Aştım Gibi Bişy ... Frame Yapmayı Biliyorum Fakat Kodlarla Sıfırdan Frame Yazmanın Kolay Ve Anlaşılır Bi Tekniğini Arıyordum. Tekrar Teşekkürler.

KamiLOwen

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.pgh.com.tr
puhuma vermiş zaten kodu. eğer bir linki belli bir frame içinde açmak istiyorsan href etiketinden sonra target="frameadi" yazman yeterli olur ve o frame içerisinde acılır.

watan27

🌱Yeni Üye🌱
<iframe name="as" width="626
" height="729" src="orta.htm"></iframe> as frame verdıgın ısım with heigt boyutlarını tablonda belırledıgın alana gore yaz. zaten dw bılıosan dıger ayarlarını yapabılırsın.orta ise tasarladıgın bı sayfanın ısmı.yanı orta.htm sayfasını frame de acmak ıstıyosun varsayılan olarak hep orta.htm kalır.baska sayfalarıda framde actırmak ıstıosan target larına "as" yaz..