Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Huzn-u Makam (muzik grubu) demo kapagı

stratosphere

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
nilaa.deviantart.com
c428cc6eafa3af706253ba061a22a755.jpg

Benzer konular

emredlgr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aşırı sade ve basit olmuş.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aşırı sade ve basit olmuş.

sana katılmıyorum arkadaşım aksine görmek isteyene kalabalık bile... Bence fena değil yazida biraz sıkıntı var net okunmuyor birde o asılmış kukla bize neyi çağrıştırmalı, bana bu albümün içinde korku filmi müzikleri varmış gibi geldi :))

emredlgr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İsme bakılırsa musiki üzeirne ugraşan bir grup kapaga bak satanizm propagandası :)

Çelişkinin böylesi.

Ama tabi emektir uğraştır birşey diyemem benim nacizane fikrim budur

Vesselam

stratosphere

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
nilaa.deviantart.com
sana katılmıyorum arkadaşım aksine görmek isteyene kalabalık bile... Bence fena değil yazida biraz sıkıntı var net okunmuyor birde o asılmış kukla bize neyi çağrıştırmalı, bana bu albümün içinde korku filmi müzikleri varmış gibi geldi :))

:) yok aslında cıkış parçaları "intihara meyilli oyuncak bebek" adlı bir parçaydı o yüzden böyle bir çalışma yapmıştık. zaten bu da sadece bir denemeydi.

İsme bakılırsa musiki üzeirne ugraşan bir grup kapaga bak satanizm propagandası :)

Çelişkinin böylesi.

Ama tabi emektir uğraştır birşey diyemem benim nacizane fikrim budur

Vesselam

aslında grup blues tadında müzik yapıyor
isimlerinide biz seçmediğimiz için =) bir şey diyemem
satanizmlede pek bir alakası yok
şarkının adı intihara meyilli oyuncak bebek
intihar eden bir oyuncak bebekle satanizmin alakasını çözemedim ama satanizmle alakası yok :)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bluesden çok rock-hard rock-mettal tarzı müzik grubunu çağrıştırıyor.Hüzün ve bunalım dolu bir mizaç.
emredlgr satanizm(!) ne alaka anlayamadım?Cannibal Corpse grubunun albüm kapakları hakkında bilgin yok sanırım...

ezqi

🌱Yeni Üye🌱
Yazıdaki renk problemine katılıyorum. Çok satılmasını istiyolarsa bu kadar bunalım kokulu olmalımı bu tartışılır bir de ben herşey bir yana özgün bulmadım bu çalışmayı, hazır bir background gibi...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hepsini bir yana birakiyorum.
intihara meyilliden çok öldürülmüs hissi veriyor gögsüne saplanan o nesne de cabasi. (çivi galiba, basinda ve gözünde de mevcut)

emredlgr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Satanizm derken kastım ; İntihar ve karamsarlıga iten bir grafik olmuş.demek istedigim buydu ;)

stratosphere

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
nilaa.deviantart.com
valla çizimide bana ait baska biryerde görsem hatırlardım ama görmedim artık benzeri varsada affola :) zaten sadece eğlencesine hazırlanmış bir kapaktı bu arkadaşımızın grubu için :) yoksa demo falan cıkarmadılar

mikail_6

🌱Yeni Üye🌱
İsme bakılırsa musiki üzeirne ugraşan bir grup kapaga bak satanizm propagandası

----------------------------------------------------------------------------

Bluesden çok rock-hard rock-mettal tarzı müzik grubunu çağrıştırıyor.Hüzün ve bunalım dolu bir mizaç.
emredlgr satanizm(!) ne alaka anlayamadım?Cannibal Corpse grubunun albüm kapakları hakkında bilgin yok sanırım...

*

al birini vur ötekine...

*

aslına bakarsan iyi düşünmüşsün ama uygulayamamışsın. logo corpse bride olmuş. figür ne kadar konsepte uygun olsada arkaplanın düz olması ve kompozisyonun o figürden ibaret olması konsepti kilitli kılmış.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
mikail;
'al birini vur ötekine' demeden önce benim açıklamamla diğer açıklamayı iyi okursan aradaki ince nüansı anlarsın;)

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence sen o bebeği bi uçurum kenarına falan oturt hani meyilli ya atlarsa ölür atlamazsa ölmez :D
(bence biraz sakin olun arkadaşlar gergin bi hava sezinledim bu konuda)