Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç Mekan - Bar Çalışmam

bltvsky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutbabilon.com
Sandalyenin kendisinden uzak parçalarının olması gibi hatalara rağmen yükleyim dedim...:tongueout:

bar1jpg.jpg

barjpg2.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3D Studio Max konusunda hiçbir tecrübem yok ama beğendim eline sağlık

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet başarılı emeğine sağlık

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık..güzel.. yalnız biraz acele etmişsin.mesala ışıkların dağılımı 1. resimde karşıdaki rafları patlatacak kadar ışık vurmasına nazaran hemen altı bu ışıktan etkilenmemiş.biraz daha acelece etmeden fazla deneme renderleri alarak sunarsan daha da başarılı çalışmalar çıkacaktır.slm ve başarılar

bltvsky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutbabilon.com
emeğine sağlık..güzel.. yalnız biraz acele etmişsin.mesala ışıkların dağılımı 1. resimde karşıdaki rafları patlatacak kadar ışık vurmasına nazaran hemen altı bu ışıktan etkilenmemiş.biraz daha acelece etmeden fazla deneme renderleri alarak sunarsan daha da başarılı çalışmalar çıkacaktır.slm ve başarılar

Sağolun... Dediğiniz gibi ışık... Her bir render'ı almam 3 saat 10 dakika falan sürüyor iki render arasında zaten göze fazlasıyla batan ve memnun olmadığım bir ışık sorunu var. Çünkü ilk render'daki ışık ayalarlarını kaydetmemiştim, aceleye gelen ikincisi de bu yüzden öyle oldu.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
render alırken özellikle ışık ayarlarını yaparken objelerin tümüne default bir materyal ata böylelikle yansıma gibi etkenler ortadan kalkacak ve daha kısa sürede sahneni kontrol edeceksin.yada region olarak belli yerleri render et.daha sonra gerekli kaplamaları hazır olan materyal slotlarından at.kolay gelsin slmlar..