Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyi yaptıgınızı anlayamadım. Zaten hazır wallpaper değilmiydi bu. Hani tasarım adına bişi yok espri olarakmı koydunuz? Yapmış oldugunuz işlemleri yazarsanız ona göre yorum yapalım
neyi yaptıgınızı anlayamadım. Zaten hazır wallpaper değilmiydi bu. Hani tasarım adına bişi yok espri olarakmı koydunuz? Yapmış oldugunuz işlemleri yazarsanız ona göre yorum yapalım
Ice Age III de sadece karakterler hazırdır. geresi bana ait . Birde ben bu çalışmayı Ice Age fanları için hani wallpaper olarak kullanmak isteyenler için yaptım. Çünkü ben de kullanıyorum.
Arkaplanın size ait olduğunu sanmıyorum çünkü şu aralar merakla beklediğim bir animasyon olduğu için sürekli duvarkağıtlarıyla karşılaşıyorum.Ve aynısını görmüştüm..
Arkaplanın size ait olduğunu sanmıyorum çünkü şu aralar merakla beklediğim bir animasyon olduğu için sürekli duvarkağıtlarıyla karşılaşıyorum.Ve aynısını görmüştüm..